0

Handlekurv

Hudpleie

A-Vitamin, en revolusjon innen hudpleie

Hva er en revolusjon? En revolusjon er en endringsprosess som skjer og foregår i løpet av en kort periode

Akkurat det samme er A-Vitamin for huden. Effekten, endringen og resultatet av A-Vitamin er strålende – og på kort tid! I dette innlegget skal jeg forklare kort om noen produkter som vi har som inneholder A-Vitamin og hvordan A-Vitamin virker.

A-Vitamin kommer i flere i varianter. Det viktigste er at produktet må inneholde en høy dose A-vitamin for å gi en effekt på huden. Det finnes mange produkter på markedet i dag som inneholder A-Vitamin, men veldig få av disse inneholder ikke nok A-Vitamin til å gjøre en effekt på huden.  Våre produkter inneholder alt fra 0,5% og til 1% A-Vitamin, det høres lite ut, men det er mer enn nok for å gi en god effekt på huden. Hvilken A-Vitamin som passer for deg avhenger av hudtype/hudtilstand og behov, kom gjerne innom oss for å finne det riktige produktet for deg.

Hva gjør A-Vitamin? A-Vitamin er hudfornyende, peelende, reparerende, betennelsesdempende, talgregulerende, og oppstrammende. A-Vitamin er også en nøkkelingrediens når det kommer til pigmenteringer (aldersflekker som også noen kaller det) og ujevnheter i huden.

Når brukes A-Vitamin? A-Vitamin brukes gjerne på natten, som en nattkrem. A-Vitamin kan brukes hele året – Men hvis du skal bruke A-Vitamin må du være nøye med solfaktor og gjerne begrense deg hvis du skal på fjellet/syden. Det som kan skje ved bruk av A-Vitamin er at huden blir tynnere/sensitiv, hvis man er mye er i sol uten nok faktor kan man utvikle pigmenteringer og ujevnheter.

Hva skjer i huden ved bruk av A-Vitamin? A-Vitamin er en viktig og aktiv ingrediens. Når man bruker A-Vitamin blir man mest sannsynlig rød/rosa i huden, flasser lett, tørr og sensitiv – i perioder! Hvis du aldri har brukt A-Vitamin vil du oppleve dette i starten. Dette roer seg gradvis etterhvert som huden har blitt vant til A-Vitamin. A-Vitamin er som trening for huden!

Hvem kan bruke A-Vitamin? Alle, bortsett fra gravide og ammende. A-Vitamin jobber på så mange områder på engang og er så effektiv så selv den tøffeste, særeste og vanskeligste huden vil få resultater. For dere som er opptatt av Anti-Age, så finnes det ingen bedre ingrediens enn nettopp A-Vitamin.

A-Vitamin, inside-out? A-Vitamin er helt supert både på innsiden og utsiden, her finner du en lett og kort oversikt hvor du finner A-Vitamin i mat. Vi ved Annes Hudpleie & Spa tenker helhetlig.

Det finnes to ulike typer vitamin A i kosten vår – fra vegetabilske og animalske kilder. I planteriket finner vi karotenoider som har vitamin A-aktivitet. Disse er bare forløpere til vitaminet og må omdannes i kroppen.

Animalske kilder: Ost, eggeplomme, helmelk, margarin, sild, østers, tran, makrell og smør.

Vegetabilske kilder: Gulerot, spinat, mango, grapefrukt, gresskar, søtpotet, squash, brokkoli, rosenkål og grønnsalat.