0

Handlekurv

Hudpleie

Babor HSR – produkter i verdensklasse

Babor HSR er en favoritt hos mange av våre kunder, og mange av ansatte som jobber på Annes Hudpleie & Spa. I dette innlegget har vi listet opp produktene i den lille virkningsfulle og eksklusive serien.

HSR Lifting Extra Firming Cream

Denne kremen er både i en «vanlig» variant og i en rikere variant. Extra Firming Cream er en eksklusiv krem mot rynker. Kremen kan brukes både morgen og kveld. Effektiv krem som virker oppstrammende gjennom 24 timer. Motvirker tidlige aldringstegn som fine linjer og rynker. Stimulerer hudens naturlige gjenoppbyggingsprosesser for et mer ungdommelig utseende.

– Kraftfull formulering som ikke føles tung på huden.
– Liftolution gir umiddelbart huden et løft.
– Med aktive ingredienser for mer ungdommelig hud.
– Gjør huden med elastisk.

HSR Lifting Extra Firming Serum

HSR Lifting Extra Firming Serum er et superkonsentrat som gir et unikt løft til huden. Gjør bindevevet i huden fastere, glatter ut hudoverflaten og minsker rynkenes dybde. Beroligende og fuktighetsgivende ingredienser. Gjør at huden ser mer ungdommelig ut.

-Superkonsentrat som gjør huden glattere og sunnere.
-Bindevevet blir fastere, og rynkenes dybde mindre.
-Etterlater huden et mer ungdommelig utseende.

HSR Lifting Extra Firming Foam Mask

HSR Lifting Extra Firming Foam Mask er en intensiv behandling av linjer og rynker. Masken har en unik moussetekstur som gir en glattende og næringsgivende effekt på huden. Aktiverer oppbyggingen av kollagenfibre og bevarer hudens elastisitet. Skaper et nett-tekstur på huden som gir den et umiddelbart løft. Reduserer rynker ved å minske nedbrytingen av kollagenfibre.

Babor HSR Extra Firming Eye Cream

– HSR Lifting Complex reduserer umiddelbart små rynker og fine linjer.
– Skaper økt elastisitet i huden.

Leave a Reply