0

Handlekurv

Hudpleie

BOTOX/FILLERS

Vi har hatt besøk av kosmetisk sykepleier Christine som er klinikkmanager hos Aesthetic Clinic i Oslo. Klinikken drives og eies av Dr. Stein Tveten som har samarbeidet med oss i mange år.

unnamed-6

Christine er kursholder for Z-Filler Norge, hun var innom oss for å gi inspirasjon og tips til vår egen kosmetiske sykepleier Lise. Z-Filler som vi bruker er en gele bestående av en ikke-animalske hyaluronsyre, som er veldig lik hyaluronsyren vi har i kroppen. Dette gjør produktet godt tolerant av huden. Den gir langvarig effekt på ønsket område, men ikke varig effekt – det varer ca 4-6 mnd. Z-Filler kan forbedre: Rynker/Fine linjer, skulpturering av kinnbein, nesekorrigering, sure munnviker, leppeforstørrelse, linjer rundt munn, fyll i områder som er nedsunket. Resultatene er synlige med umiddelbart, huden glattes uten å pårvirke ansiktets naturlige mimikk.

unnamed-9

For linjer som er påvirket av mimikk, bruker vi botox –  for eksempel sinnarynken mellom øynene, kråketær rundt øyne og linjer i pannen. Dette virker avspennende for muskulaturen og linjene vil viskes ut.

For konsultasjon eller behandling til vår sykepleier, ring 55231405 eller bestill din time online www.anneshudpleie.no.

unnamed-7

unnamed-8