0

Handlekurv

Hudpleie

Danne Alkaline Wash

Alkaline Wash er en behandling vi bruker til å fjerne tynne, fine dunhår i ansiktet. Tykke, stive hår bør behandles med enten IPL eller elektrolyse. Vi kan kombinere elektrolyse og alkaline i samme behandling. Da tar vi de tykke hårene med elektrolyse først og deretter de lyse, fine med Alkaline Wash.

Alkaline Wash er et alkalisk pulver, som inneholder bl.a enzymer, magnesium og kalsium,som vi blander med en aktivator til en litt tykk, hvit maske og smører den på de o
mrådene vi ønsker å fjerne hår. Etter noen minutter gjør Alkaline hårene mykere og de løsner.

Vi kan ta overleppe, hake, hals, eller kinn hver for seg, eller hele ansiktet. (kinn, hake, overleppe, hals) Den ligger på i noen minutter til hårene løsner, da vaskes den av og så legger vi på en gelè fra tang og tare i 10 min. Behandlingen er helt trygg og smertefri.

Alkaline Wash er ikke en permanent hårfjerning, men når man har gjort flere behandlinger over tid, kan man merke en reduksjon i hårveksten. De fleste går jevnlig til behandling, men det varierer fra kunde til kunde hvor mange uker det går mellom hver gang.

Du bør ikke bruke hudpleieprodukter som inneholder fruktsyrer samme dag, og unngå sol og solarium de neste dagene. Dersom det oppstår rødhet i huden og den føles varm, kan du smøre på youghurt naturell med ca 15 minutters virketid. Bruk gjerne en krem med solfaktor.