0

Handlekurv

Hudpleie

Face Mask Essentials

Nå er det høst og vi går inn i en kaldere årstid, der ofte vi her i norden kan få tørr hud. En av de tingene som definitivt ville kunne hjelpe en tørr nordisk hud er ansiktmasker av god kvalitet. Nedenfor har vi listet opp våre favoritter.

Thalgo Prodige Mask

Denne ansiktmasken fra Thalgo er fantastisk – så fantastisk at den har vunnet Oscar i hudpleieverden. Masken virker regenerende, fuktighetsgivende, pleiende, «plumper» og gir glød. Gode ingredienser som alger, proteiner og hyaluronsyre. Masken virker også betennelsesdempende.

Den er meget drøy i bruk og kan også brukes som nattkrem. Et must for de som sliter med tørr hud og som er glad i produktene fra Thalgo.

HSR Lifting Extra Firming Foam Mask

HSR Lifting Extra Firming Foam Mask er ansiktmaske med moussekonsistens som virker glattende, pleiende og fuktighetsgivende med gode anti-age ingredienser for forebygging av linjer og rynker.

Denne masken kan du også bruke som en nattmaske, hvis du ikke er veldig sensitiv i huden.  Gode ingredienser som Vitamin E, Squalane, Proteiner og Jojoba olje.

Dr. Babor Repair Mask 

Denne masken er en av markedets beste masker, og kan brukes av alle hudtyper og hudtilstander. Den er svært beroligende og reparerende, masken er også balanserende og fuktighetgivende.

Den er super å bruke etter peelinger/operasjonen eller i kombinasjon med hudprogram med mye syreprodukter (AHA/BHA/PHA) – Nettopp på grunn av sine pleiende, reparerende, balanserede og fuktighetgivende egenskaper.

Masken har flere flotte og gode ingredienser som vitaminer og mineraler som også er viktig når det kommer til anti-age. Dr. Babor Repair Mask er en våre absolutte favoritter og er favoritten uansett årstid.