0

Handlekurv

Hudpleie

Face Masks

Hvilke masker passer nå? Hvor ofte skal en maske brukes?

Om sommeren blir vi utsatt for hudens verste fiende, nemlig solen. Solstrålene står nemlig for det meste av skadene (og tidligere hudaldring) på huden vår – pigmentering, rødhet, ujevnheter, grov/gusten hud og så videre. Et av de beste tipsene for å gjenoppbygge og pleie hud som har vært utsatt for sol er å bruke reparerende og pleiende masker, som du bruker 1-2 ganger i uken.

Nedenfor har jeg listet opp noen av våre favoritter.

Dr. Babor Repair Mask – er en rik og reparerende krem maske.  

Denne masken er en av markedets beste masker, og kan brukes av alle hudtyper og hudtilstander. Den er svært beroligende og reparerende,  masken er også balanserende og fuktighetgivende.

Den er også super å bruke etter peelinger/operasjonen eller i kombinasjon med hudprogram med mye syreprodukter (AHA/BHA/PHA) – Nettopp på grunn av sine pleiende, reparerende, balanserede og fuktighetgivende egenskaper.

Masken har flere flotte og gode ingredienser som vitaminer og mineraler som også blant annet er gode på anti-age. Dr. Babor repair mask er en våre absolutte favoritter og er favoritten uansett årstid.

Thalgo Sun Repair Mask 

Denne masken eksisterer nettopp på grunn av at den skal gjenoppbygge huden etter soling. Denne masken smelter inn i huden, og etterlater en myk og frisk hud.

Pleier, reparerer og forlenger brunfargen i huden! Denne masken brukes hver kveld etter soling, og masserers inn etter 15minutter som en nattkrem. Masken er en favoritt å ha med på ferie. Den kan brukes både i ansiktet og på kropp hvis man ønsker det. «After-sun» i verdensklasse fra Thalgo.

Elixir Cosmeceuticals Pore Tightening Mask

Er du en av de som blir blank og fet i huden om sommeren? Frykt ikke, denne masken fra Elixir Cosmeceuticals er løsningen.  Elixir Cosmeceuticals sin maske er gunstig mot fet og blandingshud, men kan også brukes av alle hudtilstander ved behov. Masken virker også oppstrammende.

Grønn leiremaske som reduserer porer ved at den absorberer overflødige oljer og fettstoffer i huden. Har en uttørkende effekt på hudormer. Inneholder mineralene kaolin sulfur og sink oxide som har en uttørrende, oppstammende, beroligende og klargjørende effekt.

Leave a Reply