0

Handlekurv

Hudpleie

Forebygg mørke ringer og fine linjer

Vi på Annes Hudpleie & Spa har noen av de fremste og beste merkene på markedet, og der av også produkter av ypperste kvalitet med dokumenterte virkestoffer. Her har vi listet opp noen av våre favoritter.

Retrouve er en rik og delikat balm egnet for øyepartiet. Full av antioksidanter, A-Vitamin, C-Vitamin, E-Vitamin, Squalane – Listen av gode og dokumentere ingredienser er lang! Kombinasjonen av både vitaminer og antioksidanter gjør at denne øyebalmen er en sikker vinner hvis du ønsker en øyekrem av høyeste kvalitet. Huden rundt øynene blir silkemyk, plumpet og fine linjer forsvinner i den luksuriøse balmen.

En av markedets beste øyekrem fra Skinbetter Science med glattende og oppstrammende effekt som inneholder blant annet koffein, c-vitamin, niacinamide, peptider og aminosyrer. Gir umiddelbart en glattende og drenerende effekt på øyeområdet. Fin for fine linjer og rynker, reduserer også hovenhet. Påfør en liten mengde rundt øyepartiet morgen og kveld. En komplett øyekrem med en cocktail av aktive ingredienser spesielt tilpasset øyeområdet. Kombinasjon av alle disse ingrediensene fungerer ved å stimulere kollagenproduksjonen og gi en fastere og strammere hud.

En luksuriøs øyekrem som motvirker fine linjer og mørke ringer. Inneholder A-Vitamin og høy konsentrasjon av antioksidanter.  Andre aktive ingredienser er grønn-te, k-vitamin, og peptider. På grunn a-vitamin, kan man bli irritert i begynnelsen. Hvis du har solskadet hud/pigmentering på øyepartiet er denne er fint alternativ på grunn av retinol (a-vitamin) sine glattende og blekende effekt på huden. Tynt lag påføres 1-2 ganger daglig (morgen og kveld) . Elixir Ultimate Eye Formula har vist seg å fungere godt for mange med sensitiv hud rundt øyene. Hvis irritasjonen allikevel skulle forekommer i starten bør man ta en kort pause i behandlingen.