0

Handlekurv

Hudpleie

Fuktighetskremene du må prøve #BiologiqueRecherche

By 14/06/2019 august 24th, 2019 No Comments

Dette franske, luksuriøse merket har flere tiår med forskning i bagasjen. Bak flasker med retro design gjemmer det seg noe av det mest innovative, høykonsentrerte og aktive på markedet. Cult-merket selges i over 70 land – en favoritt hos oss.  Trenger du en ny krem? Da bør du ta en titt på disse kremene fra Biologique Recherche.

Biologique Recherches hudpleie har følgende spesifikke og unike egenskaper: Høye konsentrasjoner – Produktene består av minst 20% botaniske, marine og biologiske ekstrakter. Ingen kunstige dufttilsetninger – For å kunne bevare aktive ingredienser i produktene og for å unngå allergi eller irritasjon. Kalde formuleringer – For å respektere den naturlige strukturen av de aktive ingrediensene.

Creme Masque Vernix

Både nattkrem og maske i ett. Denne kremen passer ypperlig for en stresset hud som trenger intensivt med pleie. Virker veldig regenerende, fuktighetsgivende og pleiende på huden – et ordentlig sos produktet for enhver hud og hudtilstand. Inneholder flere typer antioksidanter, keramider, oljer, og pleiestoffer som styker hudbarrieren og jevner ut hudtonen.

Cream Vip O2:

For hud som trenger oppfrisking og glød. Rik på antioksidanter og O2-Complex som gir glød, forebyggende, motivirker rødhet, virker utjevnende på hudtonen, anti-pollution (Fin for hud utsatt for eksos, stress og andre miljøpåvirkninger.)  Innholder ingredienser som hyaluronsyre, peptider, silke og antioksidanter. Kremen kan brukes morgen og kveld.

Creme Dermo-RL

En meget rik og fuktighetgivende krem som passer den typiske nordiske tørre huden. Kremen virker også anti-age, gir glød, stryker hudbarrieren. Inneholder fine ingredienser hyaluronsyre, omega, peptider, antioksidanter og flere oljer. Kremen kan brukes både morgen og kveld.

Annes Hudpleie & Spa er en av få klinikker i Norge som tilbyr både produkter og behandlinger fra Biologique Recherche – Kom gjerne innom så skal vi hjelpe deg å finne riktig produkter til din hud.