0

Handlekurv

Hudpleie

Hammam

Hammam – Vår beste spa opplevelse tar deg ute av tid og sted

Hva er hammam?

Hammamens historie og tradisjoner går flere tusen år tilbake. En hammam er et tradisjonelt marrokansk rom fylt med damp. Behandlingen består av rens, damp, peeling, detox, massasje og avslapning.

Hvordan er behandlingen?

Hammamritualet starter med at huden varmes og fuktes, slik at porene åpner seg. Deretter smøres hele kroppen inn med svart, marokkansk olivensåpe kalt beldi. Rommet fylles med damp, og huden mykgjøres slik at døde hudceller enkelt kan fjernes.

Det andre steget i behandlingen er fjerning av døde hudceller ved hjelp av en tradisjonell eksfolierende marokkansk hanske kalt kessa.

Deretter skylles kroppen med varmt vann for å gjøre klart til påføring av marokkansk leire kalt rhassoul, blandet med rosevann. Leiren har en særdeles rensende og nærende effekt på huden gjennom de naturlige mineralene som finnes i den.

Leiren skylles av, og ritualet avsluttes i et av våre behandlingsrom med en 30 minutters kroppsmassasje med fuktende og nærende arganolje, som i Marokko blir beskrevet som mirakelolje på grunn av dens lindrende kvaliteter.