0

Handlekurv

Hudpleie

Hudpleie for den tørre vinterhuden

Vi i Norden har et kaldt klima. Vi har ofte kuldegrader, vind, regn – alle disse tingene påvirker huden vår. Mange av oss er i utgangspunktet tørre i huden fra før, og sliter ekstra i løpet av vinteren. Her under er kremene som booster og pleier din tørre vinterhud! Vi anbefaler alltid å bruke serum i kombinasjon med din krem. For å få ytterligere utbytte av dine produkter anbefaler vi også at du både peeler og bruker ansiktsmaske på huden 2-3 ganger i huden!

Dr. Babor Neuro Sensitiv Rich Cream 

En rik krem – favoritt hos oss! Pleier og behandler den tørre, røde og sensitive huden. Kløe, stramhet og irritasjon blir raskt bedre og huden blir fuktet, styrket og balansert. Denne kremen kan brukes både morgen og kveld etter behov. Inneholder blant annet Vitamin E og flere antioksidanter som pleier huden og forebygger hud aldring.

Elixir Cosmeceuticals Ultradefense SPF 30

En av våre og Elixir Cosmeceuticals sine bestselgere! Denne kremen er helt unik, og har trippel beskyttelse – både UVA/UVB, antioksidanter og enzymer. Anbefales gjerne å bruke året rundt, gode fettstoffer i kombinasjon med flere flotte ingredienser. Kremen forebygger og reparerer solskader, og beskytter også mot hudkreft. Inneholder blant annet Grønn te, som er en sterk antioksidant og flere andre antioksidanter som er basert på resveratrol. Finnes både i 50 ml og 200 ml, kremen kan også brukes som solkrem!

Babor Skinovage Complex C

En rik, styrkende og pleiende krem fra Babor. Kremen kan brukes både morgen og kveld etter ditt serum. Kremen inneholder både A, C og E-Vitamin som egner seg mot ytre påvirkinger og antioksidanter som beskytter mot frie radikaler. Kremen passer til en hud som er tørr, gusten og stresset.

Babor Skinovage Skin Protect Cream

Kremen er en meget rik krem, som motvirker tørrhet, rødhet og sensitiv hud i kulden. Den inneholder viktige fuktighetsfaktorer og ingredienser som ikke bare beskytter, men også pleier huden om vinteren. Kremen kan brukes av alle hudtyper og aldre. Den inneholder noen som er kalt «Cold protect shield» (Macadamianøttolje og pleiende sheasmør) som virker beskyttende mot kulde og vind + Chicory Root ekstrakt, begge disse styrker hudens barrierfunksjon og samtidig beskytter også mot andre ytre påkjenninger i huden. Kremen inneholder også Nori algeekstrakt som er en plantebasert som gir UVA-beskyttelse og Sikoriot ekstrakt som er med å stimulere, beskytte og regenere huden.

Leave a Reply