0

Handlekurv

Hudpleie

Hva er det med Lotion P50?

Hva er det med lotion P50?

Lotion P50 fra franske Biologique Recherche er blitt et verdenskjent it-produkt og bestselger.
Hvorfor og hva gjør det?
Lotion P50 er et eksfolierende produkt som setter i gang hudens naturlige eksfoliering. Dette vil hjelpe hudens egen cellefornyelse slik at den vil holde seg frisk og sunn.
P50 påføres huden morgen og kveld og vil i tillegg til å peele, balansere talgproduksjonen, fukte huden og sørge for riktig PH verdi i huden.
P50 ritualet skal alltid utføres før andre aktive produkter påføres  og er Biologique Recherches sitt
nøkkelprodukt både i kremprogrammet hjemme og i de fantastiske salongbehandlingene utført i klinikk.
P50 inneholder bla syrene AHA, BHA og PHA og finnes i fire ulike versjoner.
LOTION P50 har høyeste konsentrasjon av syrer som lett penetrerer huden og er fin for litt grovere hud, fet hud og acne.  Løkekstrakt, timian og myrra renser, balanserer og virker antiseptisk på huden.
LOTION P50V inneholder ekstra vitaminer og antioksidanter og er flott til en mer voksen hud som føles trøtt og mangler glød. De ulike syrene motvirker aldringsprosessen og tilfører huden næring.
LOTION P50W er utviklet til en mer sensitiv, sart og tynn hud. Her er coctailen av syrer mildere og vil penetrere huden mer skånsomt. Inneholder blant annet arnika.
LOTION P50 PIGM400 vil balansere hudens melaninproduksjon og vil være fin til hud med pigmentering og ujevn hudtone. Den inneholder bla niacinamider (vitamin B3) flavanoider og wasabiekstrakt og er også fin for å gi ny glød til en gusten hud.
Hvordan bruker du lotion P50?

Lotion P50 skal påføres morgen og kveld på ren, tørr hud. Føles det litt sterkt, fukter du bomullspadene med litt vann før du påffører P50. Det er normalt å kjenne svak prikking. Etter P50 påfører du serum, krem og eventuelt sluttserum. Lurer du på hvilket P50 lotion som passer best for deg, hjelper vi deg gjerne.

Untitled from Annes Hudpleie on Vimeo.