0

Handlekurv

Hudpleie

Intervju: Anne Christine

Anne Christine er en av våre «veteraner», hun har jobbet på Annes Hudpleie & Spa i over 10 år. Anne Christine er en av våre dyktige resepsjonister og spavertinne. I dette intervjuet vil hun dele sine beste tips med deg!

Hvilke hudpleierutiner har du?

På dagtid bruker jeg fortiden Elixir Cosmeceuticals sitt nye super serum Acticlear Serum og Ultradefense SPF 30, også fra Elixir. Med disse produktene forebygger jeg både pigmenter, solskader, fine linjer, anti-age + full beskyttelse mot UVA, UVB og HEV. (Hva er HEV? les om innlegget her)

På kvelden renser jeg med Elixir Cosmeceuticals Gentle Cleanser eller Babor Hy-ol og Phytoactive. Akkurat nå bruker jeg Intensiv Alpha Ret fra Skinbetter Science – en virkelig god nattkrem som inneholder en form for retinol, glykolsyre og andre gode ingredienser. Jeg bruker periodevis Niactil 4% fra Elixir Cosmeceuticals som nattkrem.

Har du noen favorittmasker, peeling?

Min favorittmaske er Doctor Babor Repair Mask, som styrker, beroliger og tilfører god fukt til min hud. Triple Microdermabrasion Face Polish fra Exuviance er min favorittpeeling, den bruker jeg 1-2 ganger i uken på nyrenset hud – den peeler fysisk med korn, enzymer og syrer. Huden blir rett og slett polert, glatt og får en fin glød.

Har du noen favorittprodukt?

Jeg er veldig glad i Acticlear serum og Ultradefense SPF 30 fra Elixir Cosmeceuticals. De fungerer og gjør jobben uansett årstid. Jeg er også fått veldig sansen for den nattkremen jeg bruker nå, Intensiv Alpha Ret fra SkinBetter Science. Jeg er også veldig glad i gode gamle «klassiskere» som Complex C og Argan Creme fra Babor. Veldig vanskelig å velge en favoritt med så mye godt å velge mellom!

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

Beskytt huden mot solen! Bruk en krem hver dag med faktor. Jeg ville anbefale å bruke C-Vitamin serum hver eneste dag. (Lese om sol og solbeskyttelse? trykk her) Det er også viktig med søvn og variert kosthold slik du får i deg alle næringstoffene kroppen trenger!

Tar du noen kosttilskudd?

Ja, jeg tar Spirulina og Amla C fra Supernature, Jeg tar også Omega 3 og Betakaroten. Viktig næring for både kropp, hud og hår.  (Lese om antioksidanter? Les om antioksidanter her)

Hvilke behandlinger anbefaler du?

Hammam er en fantastisk behandling som virkelig får kropp og sjel til å slappe av. Passer perfekt å unne seg en Hammam på denne årstiden.