0

Handlekurv

Hudpleie

Intervju: Anne

Vi har intervjuet selveste Anne – Sjef, eier, driver og faglig ansvarlig hos Annes Hudpleie & Spa.
Hvilken utdannelse?
Jeg er utdannet hudterapeut i Sussex, England og senere som make-up artist i London. Jeg har drevet Annes Hudpleie i 30 nå og gleder meg fortsatt til hver dag sammen med kollegaer og kunder. Fra å leie ett rom i gateplan er jeg nå den heldige eier av hele huset på Engen 4.
Hvilke behandlinger gjør du?
Permanent make-up er behandlingen jeg gjør mest, men jeg gjør også alle de andre behandlingen som ansiktsbehandling, farging, hårfjerning, elektrolyse, massasje, hammam og spa behandlinger.
Hvilke hudpleierutiner har du?
Jeg varierer alltid hudpleierutinene mine etter årstid – Variasjon er også viktig i hudprogram. Jeg har selvfølgelig mine favoritter, Babor sitt klassiske rensesystem med Hy øl og Phytoactive bruker jeg hele høst og vinter. Jeg renser huden kun om kvelden, om morgenen vasker jeg ansiktet med lunkent vann. Huden trenger også de fettstoffene den produserer selv, særlig når vi blir eldre og tørrere i huden.
Dagrutine?
Hver morgen bruker jeg C-Vitamin serum fra Cellex-C og På dagen har jeg brukt Ultradefense SPF 30 hver eneste dag, den er helt super. Den smører, beskytter, og har de riktige ingrediensene i seg.
Kveldsrutine?
I vinter har jeg brukt Babors Intensive Repair Cream som blandes ut med litt vann. Min nye favoritt som nattkrem er Retrouve Intensive Replenshing Moisturizer, den er mer enn fabelaktig. Det er en forholdsvis dyr sak, men det er den verd. Den er også meget drøy i bruk. Jeg har faktisk ikke kjent noe tilsvarende i alle disse årene. Det samme gjelder Retrouve Eye Cream, ubeskrivelig god!  Jeg bruker alltid Home Peel fra Aesthetic Line (Retinol) under nattkremen. Retinol er must å bruke når det kommer til sunn hud!
Maske, peeling, bodylotion? 
Jeg peeler huden noen ganger i uken med peelpads fra Elixir.
Søndagsmasken er et must og er godt innarbeidet, jeg har brukt Babor sin Overnight Mask fra Reversive Babor. Thalgo sin Prodiges Masque er også veldig fin, en fin quick fix før større anledninger. På kroppen bruker jeg Beldi Argan oil og periodevis Exuviance sin bodylotion.
Hudpleie er mer enn bare kremer?
Ja, på innsiden av kroppen pleier jeg huden med Omega fettsyrer, Amla C-Vitaminer, Betakaroten og Chlorella – hver eneste dag.
Et par ganger i året, før sommer og før jul, tar jeg en botoxbehandling rundt øynene for å unngå at «kråketærne» setter seg for dypt.
Har du andre rutiner?
Jeg er ikke glad i tanken på at kroppen forfaller og blir slapp etter som årene går, derfor investerer jeg i noen timer på Sats i uken. Jeg har alltid trent, men bruker mer tid med vekter nå enn før. Det er viktig for å holde kroppen spenstig så lenge som mulig, viktig med hensyn til benskjørhet etter som man blir eldre og viktig for det mentale.
Uansett hvor travelt jeg har det, dropper jeg aldri treningen. Den gir meg energi og et bedre liv faktisk. I tillegg til styrketrening jogger jeg til jobb, helst vil jeg gjøre det to ganger i uken.
Skjønnhetstips?
Mine skjønnhetstips er å være forsiktig med solen, 8 timers søvn og fysisk aktivitet. Et godt kosthold er også viktig. Cellene våre trenger næring og nok hvile (om natten) for å fornye seg. Jeg vil også nevne Vitamin C og Retinol som viktige skjønnhetstips, både på innsiden og utsiden.
Er det noen behandlinger du anbefaler?
Av behandlinger vil jeg anbefale vår Signaturbehandling og Hammamritualet. Disse gir en total avslapping hvor en blir tatt litt ut av tiden. Og det trenger vi iblant..

Leave a Reply