0

Handlekurv

Hudpleie

Intervju: Elixir Fagsjef og ekspert Marianne

Det er mange der ute som er glade i den norske hudpleieserien Elixir Cosmeceuticals – Vi har intervjuet Elixir Cosmeceuticals dyktige fagsjef og ekspert Marianne Fjørtoft. Hun vil dele sine beste tips for sunn hud!

Hvilken utdannelse?

Jeg ble utdannet på den Franske kosmetolog skolen i 1989.

Hvilke behandlinger gjør du?

Jeg gjør ulike type peelinger som Elixir Cosmeceuticals tilbyr. Elixir Cosmeceuticals kjemiske peelinger gir raske resultater og passer alle aldersgrupper og hudtilstander (du kan lese om mandelpeel her)

Hvilke hudpleie rutiner har du?

Dagrutine: Jeg har ganske mange hudrutiner og endrer de etter årstider. Renser selvsagt morgen og kveld og bruker akkurat nå Niactil Cleanser, Bruker alltid Antioxidant Pads etter rens på morgenen. De gir en fin glød og inneholder C-Vitamin som beskytter mot frie radikaler, deretter bruker jeg enten Ceactil Everyday Serum eller Niactil 4% (kjenner litt etter hva huden min ønsker). Ultradefense SPF på dagtid er et must til hver årstid.

På kveldsrutine: Jeg elsker effekten av glykolsyrer og bruker Elixir Pads 15% 3-4 ganger uken etter rens på kvelden. Våre Peel Pads fjerne dødehudceller, virker hudfornyende, forebygger hudaldring, pigment og ujevnheter. Har blitt veldig glad i Acticlear Eventone Serum som normaliserer og bleker ujevnt pigment. Har solt meg alt for mye på 80- 90 tallet som har medført pigment endringer. Bruker alltid 3-4 ganger i uken Retinext som inneholder konsentrert Retinol som er det beste mot alle aldringstegn og bruker ofte Niactil Advanced Pro over som gir ekstra fukt og inneholder litt syre.

Siste tilskudd fra Elixir Cosmeceutilcals, Niactil Advanced Pro. Les om produktet her.

Tar du noen kostilskudd?

Hudpleie er helhetlig, og med gode rutiner både innsiden og utsiden gir det resultater.  Mine kosttilskudd: Starter alltid dagen med en kopp kokt vann, med en sitron båt og cayennepepper sammen med probiotika – Bra for Ph- og forbrenning. Tar alltid rikelig med Omega 3,  og C – Vitamin som er viktig for å bevare en fuktig og smidig hud. Har også begynt med Biosil som fremmer bedre kollagen produksjon og antioksidanten Resveratrol som jeg har lest mye bra om og tror skal gi meg evig ungdom.

Hvilke skjønnhetstips har du?

Balanse er mitt skjønnhets tips. Har stor tro på og ikke overdrive i noen retninger og at det vil skape et bedre ytre og indre.  Søvn vil være en ting jeg definitivt ikke får nok av, så jeg ligger tynt an på den fronten. Ser de gangene jeg har sovet tilstrekkelige at jeg ser og føler meg bedre. Har alltid hatt gode treningsrutiner og vokst opp med en mor som matet meg med helsekost og sunn mat og har nok blitt en naturlig del av min voksne tilværelse (hadde en liten opposisjons periode etter jeg flyttet for meg selv med usunn mat)

Hvilke behandlinger anbefaler du?

Jeg tror litt av mye er bra innen behandlinger. Viktig å ha gode daglige rutiner med riktig hudpleie tilpasset hudtilstanden. Elsker lette kjemiske peelinger som er raske og gir umiddelbart en stammere, friskere og jevnere hudtone. Kjemiske peelinger har kommet for bli, det gir raske resultater til enhver type hud – kombiner med gode hjemmeprodukter anbefalt av din hudpleier.  Liker alt av behandlinger som fremmer hudens celleproduksjon og gir et naturlig uteseende.

Jens, Marianne og Elin ved Elixir Cosmeceuticals møte på Scandic Neptun

Du kan kjøpe Elixir Cosmeceuticals sine produkter hos oss på Engen 4 i Bergen eller i vår nettbutikk.

Leave a Reply