0

Handlekurv

Hudpleie

Intervju: Ida

Denne gang har vi intervjuet Ida som jobber hos oss!

Hvilken utdannelse?

Ida er hudterapeut og ble utdannet i 2011 ved Bjørgvin videregående skole.
Siden 2011 har Ida jobbet som hudterapeut på fulltid. Hun har 4 års erfaring fra jobb på Hammam Spa, der hun har jobbet som ansatt terapeut, selvstendig næringsdrivende og et år som administrativ leder. Hun har jobbet på Annes Hudpleie & Spa i 3 år.

Hvilke behandlinger gjør du?

Jeg utfører det meste på vår behandlingsmeny. Alle typer ansikts-og spabehandlinger, kjemisk peeling, vippe-og brynsbehandlinger, pedikyr, manikyr, elektrolyse, massasje og voksing.

Hvordan er din hudpleierutine?

Jeg renser huden morgen og kveld med M-Ceutic Pro Renewal Cleanser. På dagen bruker jeg Antioxidant Pads, Niactil 4% og Ultradefense SPF 30 fra Elixir Cosmeceuticals, eller M-Ceutic SPF 50 fra Thalgo. På natten bruker jeg Peel Pads 10% og Smoothing Cream 10% fra Elixir Cosmeceuticals. I perioder med utbrudd av urenheter bruker jeg Purifying Clay Mask fra Exuviance. I tørrere perioder smører jeg huden med Dr. Babor Repair Mask på natten. Min favorittøyekrem er Reversive fra Babor.

Jeg tar også Omega 3-6-9, Spirulina og Amla C hver eneste dag.

Hva er dine favorittprodukter?

Pro Renewal Cleanser fra M-Ceutic. Niactil 4% og Ultradefense SPF 30, er veldig glad i alt fra Elixir Cosmeceuticals.

Hva er dine beste skjønnhetstips?

Bruk solfaktor hver eneste dag, sove nok, og drikk masse vann. Ta fettsyrer og vitaminer hver dag.

Hvilke behandlinger anbefaler du?

Ansiktsbehandlingene våre er fantastisk. Skal du virkelig unne deg en nydelig behandling og opplevelse anbefaler jeg også Hammam Ritualet. Fantastisk opplevelse for kropp og sjel.

Leave a Reply