0

Handlekurv

Hudpleie

Intervju: Jens Magnus

Denne gangen var det vår resepsjonist og blogg-ansvarlig, Jens Magnus sin tur å bli intervjuet. Han vil si hvilke produkter han bruker, tips og anbefalinger til dere der ute.

Hvilken utdannelse? Jeg gikk 1 år Hudpleie i Trondheim ved Malvik vgs, og 1 år Hudpleie i Bergen ved Bjørgvin vgs. Tidligere har jeg både jobbet i parfymeri og i en annen klinikk. Akkurat nå jobber jeg deltid ved Annes Hudpleie & Spa på grunn av studier ved Universitet i Bergen. Jeg har jobbet på Annes Hudpleie & Spa i 2,5 år.  Jeg gjør ingen behandlinger pr dags dato, men som nevnt over jobber jeg i resepsjonen og er blogg-ansvarlig ved Annes Hudpleie & Spa.

Hvilke renserutiner og produkter bruker du? Jeg kan fortelle kort først at jeg har en blandings/fet hud.  Jeg renser huden morgen og kveld. Jeg er veldig glad i Purifying Cleanser Gel fra Exuviance eller Niactil Cleanser fra Elixir Cosmeceuticals.

Som dagkrem bruker jeg som regel Niactil 4% fra Elixir eller Reversive Suprem Glow fra Babor. Ved sommeren bruker jeg selvfølgelig en dagkrem med faktor, og da bruker jeg Green Tea SPF 22 fra Elixir Cosmeceuticals. Store deler av sommeren bruker jeg også C-Vitamin serum under faktor, for å maksimal beskyttelse fra solen. (Bruker alltid faktor når man skal være eksponert for sol, viktig!)

På natten bruker jeg Peel Pads hver kveld og bytter på å bruke Smoothing Cream 20% eller Retinext Gel (A-Vitamin) Disse produktene er også fra Elixir Cosmeceuticals.

Jeg bruker også maske ca 2. ganger i uken, og da er mine favoritter Pore Tightning Mask fra Elixir Cosmeceuticals eller Purifying Clay Mask fra Exuviance.

Hva er ditt absolutte favoritt produkt? Det er Peel Pads fra Elixir Cosmeceuticals.

Hva er ditt beste skjønnhetstips? Det kommer litt an på hvilken hud man har, men det som går igjen for hver hudtype/hudtilstand er å beskytte huden med solfaktor.

Hvilken behandling vil du anbefale? Jeg ville anbefalt alle å ta en ansiktbehandling ved hver årstid. Dette fordi vær og temperatur endres, det samme gjør huden. Kremene og behandlingene du bruke under vinteren er gjerne ikke like gunstig og effektive på sommeren.