0

Handlekurv

Hudpleie

Intervju: Nina

Denne gang har vi intervjuet Nina som jobber hos oss, hun er en av «veteranene» ved Annes Hudpleie & Spa og har jobbet her siden 2003. Nina ble utdannet hudterapeut ved Bjørgvin Videregående Skole i 2003.

Hvilke behandlinger gjør du?

Alle typer ansiktsbehandlinger, spabehandlinger, peelinger, massasje, voksing, pedikyr, St. Tropez, IPL, bryn og vipper.

Hva renser du huden din med?

Jeg renser med Babor Hy-Ol og Phytoactive hver kveld. Jeg har en tørr hud, så om morgenen vasker jeg ansiktet med vann. Har brukt Babor sine renseprodukter i mange år, disse er fantastisk for en nordisk, tørr hud.

Hudpleierutine, på dagen?

Bruker Beldi C+E 15% som serum, deretter Elixir Cosmeceuticals SPF 30 som dagkrem. Det varierer selvfølgelig etter årstid hva jeg bruker, men dette er det jeg bruker akkurat nå. Jeg bruker Golden Medium pudder foundation og Sunkissed solpudder fra Glo Skin Beauty som make-up.

Hudpleierutine, på kvelden?

På kvelden bruker jeg Niactil 4% fra Elixir som serum, og SkinBetter Science Intensive Alpharet som nattkrem. Bruker også hver kveld Beldi arganolje for ekstra fukt og pleie. Disse tre produktene gir huden min alt det den trenger, aktive ingredienser og  pleie. Mine barn bruker også arganolje hver eneste kveld, arganoljen smører, fukter og pleier den mest tørre og sensitive hud. Du kan lese om Beldi arganolje her

Favorittmaske, peeling?

Jeg er veldig glad i Exuviance sin peeling, og Dr. Babor Repair Mask. Disse er en fin kombinasjon å bruke sammen, og produktene egner seg til enhver hudtype og hudtilstand.

Hva er ditt skjønnhetstips?

Ikke glem hals og hender, de trenger også fukt, pleie og beskyttelse.

Hvilken behandling vil du anbefale?

Jeg vil anbefale signaturbehandling hos oss. Det er en fantastisk behandlinger der du får råd og veiledning, mens vi samtidig jobber aktivt med huden. Her får du både tips til hjemmeprodukter og eventuelt videre behandling hvis det er ønskelig.