0

Handlekurv

Hudpleie

Intervju Thalgo: Ann Kristin

Vi har intervjuet fagsjef Ann Kristin fra Thalgo. Hun har jobbet med Thalgo i mange mange år, og Annes Hudpleie & Spa har vært stolt Thalgo forhandler like lenge. I dette innlegget vil Ann Kristin dele sine tips med deg.

Hvilke hudpleierutiner har du? (morgen og kveldsrutine?)

Siden jeg har Rosacea, og tidvis Rinophym (hyperplasi på nesen som kom under graviditeten og i overgangsalder) må jeg ha gode rutiner.  Derfor renser jeg huden både morgen og kveld, peeler ca 3 ganger i uken og er nøye med tilførsel av fuktighet. Når man har Rosacea er det ikke særlig lurt å bruke produkter som øker sirkulasjonen for mye.  Derfor blir det viktig å bygge opp riktig, redusere rødhet og være veldig nøye med fuktighet.

En vanlig morgenrutine er påføring av renseprodukt; som vaskes av i dusjen sammen med en god peeling.  Så følger gjerne en fuktighetsmaske mens håret tørker.  Deretter en god øyekrem og fuktighetskrem.  Avhengig av hvordan huden føles blir det jo også litt Anti-Age involvert!

På kvelden blir det en rens og fjerning av øyemake-up.  Jeg bruker alltid en god nattkrem, og vi har noen herlige fuktighetsmasker jeg også sover med jevnlig.

Hvilke produkter avhenger av hudens tilstand som selvfølgelig varierer med årstiden.  Vinterstid renser jeg gjerne med Thalgo Gentle Cleansing Milk som passer en tørr hudtype, mens sommerstid bruker jeg gjerne bestselgeren vår Foaming Marine Cleanser – et superenkelt og supereffektivt renseskum.

Hva er ditt favorittprodukt?

Resurfacing Cream, en supereffektiv peeling med Corondum-korn og Shea Butter: perfekt for en voksen hud.  Elsker følelsen av kornene som skreller av de døde hudcellene.

Så må jeg ikke glemme Redensifying Cream fra linjen Exceptional Marine; den rike dagkremen som blant annet er basert på naturlige algehormoner og stamceller.  Fantastisk nærende og perfekt for oss som ikke er helt unge lenger. Virker ekstremt aldringshemmende på en naturlig måte som passer alle hudtyper og hudtilstander.

Hvilke skjønnhetstips har du? 

Er ekstremt opptatt av to ting; gode daglige renserutiner (inkludert peeling) og rikelig med fuktighet.  Peelingen sørger for fjerning av de døde hudcellene.  Da åpner det for at talget skal komme opp til hudoverflaten (og ikke bli tilstoppet), smøre huden og holde den myk.  Samtidig blir det mye enklere for kremen å trekke ned i huden.  En gjennomfuktet hud vil mye lettere oppta andre aktive stoffer; som viktig Hyaluronsyre eller andre aldringshemmende ingredienser. Så uansett om ønsket er fuktighet eller Anti-Age; sørg for nok fuktighet.

Så er selvfølgelig livsstilen essensiell, nok søvn, nok væskeinntak og nok oksygentilførsel.  Noen timer ute i skog og mark er mye viktigere enn mange tror.  Vårt tørre inneklima er en fuktighetstyv av dimensjoner; spesielt vinterstid selvfølgelig.

Tar du noen kostilskudd?

Jeg gjør faktisk ikke det!  MEN, jeg spiser variert; salater og grønnsaker hver dag, og mye fisk. Så lyver jeg kanskje litt – for jeg tar en kur med Thalgo Collagen 5000 en gang i blant.  Denne 10 dagers kuren tilfører mer collagen og fuktighet til huden enn en krem vil gjøre i løpet av 30 dagers bruk. Helt fantastisk produkt; smaker godt gjør det også.  Så tar jeg gjerne en kur med l`Ocèane, vår saltvannskur når jeg føler meg litt sliten av mye reising.  Den kuren stabiliserer væskebalansen vår som er kroppens elektrolytt; bærer av slaggstoffer ut av kroppen og transportør av viktige næringsstoffer til våre viktige organer. Virker derfor både utrensende og energigivende. Må faktisk prøves!

Hvilke behandlinger har Thalgo?

Thalgo har en rekke behandlinger; 20 forskjellige behandlinger.  Den mest populære er kanskje vår Silicium behandling som både virker Anti-Age og oppstrammende.  Vi bruker Silicium (skjønnhetsmineralet) og Hyaluronsyre, Collagenmaske, samt en gipsmaske som virkelig trammer opp. Vi har en rekke kroppsbehandlinger og fantastiske SPA Ritualer.  Det er viktig for oss å bygge opp huden og finne en behandling som passer for alle.

Hva gjør Thalgo unikt?

Thalgo er unikt på flere måter.  Utgangspunktet for Thalgo var en lege som begynte å forske på bruk av alger til medisin.  Den dag i dag er algene en essensiell del av våre produkter og behandlinger.  Vår menneskelige metabolisme reagerer positivt på havets fantastiske ingredienser og dette gjelder også huden vår.  I tillegg er Thalgo genuint interessert i hud og helse.  Det er mange leverandører i dette markedet som kun er ute etter profitt og raske, lettvinte løsninger.  Thalgo har sitt eget laboratorium i Frankrike, vi har våre egne patenter og vi selger de ikke.  Dette er faktisk også ganske unikt i en bransje som mange ganger kun spekulerer i det vi kaller «kvikk-fiks».  Vi er kjent for ekstremt effektive og trygge behandlinger. Thalgo er også et familie- eiet og drevet selskap som nå er en av verdens største leverandører til dette markedet; vi eksporterer til 90 land og er markedsdominerende i flere.