0

Handlekurv

Hudpleie

Mandelpeel

Mandelpeel fra Elixir Cosmeceuticals er en populær behandling hos oss, men hva hjelper Mandelpeel-behandlingen mot og når anbefales det å ta behandlingen?

elxier

Nå er det perfekte tidspunktet for å ta Mandelpeel! Mandelpeel er en type alpha hydroxy syre (AHA), som kan gjøre huden litt sensitiv ovenfor solen, derfor er det både lurt og viktig å gjøre en slik behandling akkurat nå. Selv om det er lite sol akkurat nå anbefaler vi uansett å bruke faktor året rundt for å forebygge både mot aldringstegn og pigmenteringer.

Mandelpeel er gunstig fordi:

  • Den peeler overflaten på huden.
  • Jevner hudtonen.
  • Gunstig mot pigmentflekker.
  • Forebygger og forhindrer hudormer, acne og talg.
  • Reparerer solskader.
  • Glatter ut fine linjer.
  • Antibaktriell.

Behandlingen er veldig virkningsfull, men også en kort variant. Hos Annes Hudpleie & Spa kan du få Mandelpeel alene(ca 30.min), eller som en del av en ansiktsbehandling. (60-90min) Man kan får gode resultater etter bare 1 behandlingen, men for optimalt resultat anbefaler vi å ta Mandelpeel en gang i uken i 6-8 uker – selvfølgelig må du ha produkter tilpasset din hudtype og hudtilstand som du bruker hjemme for å opprettholde effekten på huden.

Hva skiller Mandelpeel med andre peelinger (AHA)?

Det som skiller Mandelpeel fra andre peelinger på markedet er at Mandelpeel har større molekyler enn f.eks både Glykolsyrepeel og Salisylsyrepeel. Dette betyr med andre ord at Mandelpeel er mye mer skånsom og mindre irritabel på huden. (Mindre rødhet, mindre flassing) Siden den er så mild kan man tilpasse effekten alt etter som hvor mye kunden tåler. Mandelpeel er en ypperlig peel for deg som aldri har tatt en slik type peel tidligere også. Noen hudtyper vil ikke flasse, mens noen andre vil flasse litt, dette avhenger hvor lenge man ligger med Mandelpeel og hvilken hudtype/hudtilstand man har.

blogg

Vi tilbyr gratis hudanalyse hos oss, for at du skal få riktig behandling eller riktig produkt. Ring 55 23 14 05 for timebestilling eller kom innom oss på Engen 4 i Bergen sentrum.