0

Handlekurv

Hudpleie

Maskene som gir vårgløden

Dr.Babor Repair Mask

Denne masken er en av markedets beste, og kan brukes av alle hudtyper og hudtilstander. Den er svært beroligende og reparerende, masken er også balanserende og fuktighetsgivende.  Den er også super å bruke etter peelinger/operasjonen eller i kombinasjon med hudprogram med mye syreprodukter (AHA/BHA/PHA) – Nettopp på grunn av sine pleiende, reparerende, balanserende og fuktighetsgivende egenskaper.
Masken har flere flotte og gode ingredienser som vitaminer og mineraler, som også blant annet er gode på anti-age. Dr. Babor repair mask er en av våre absolutte favoritter og er favoritten uansett årstid.

Babor HSR Lifitng Mask

En luksuriøs skummaske med lifting-effekt! Denne skummasken booster huden med energi, fuktighet og glød. HSR Lifting Mask har litt «askepott-effekt», perfekt å bruke før en større anledning. Denne skummasken er i utgangspunktet for å gi anti-rynke effekt men fungerer perfekt som en oppkvikker i en travel hverdag. Tretthets tegn viskes ut og huden virker glattere og strammere.

Prodige Des Oceans Mask

En deilig og pleiende maske fra Thalgo som bobler! Masken kommer i kremform og begynner gradvis å boble på huden. Masken i seg selv er også svært god – virker beroligende, pleiende, fuktighetsgivende og gir glød. Delikat duft og konsistens. Huden fremstår mer balansert og reduserer forekomsten av fine linjer. Forbedrer hudens overflate og utstråling.

ReVersive Anti-aging Overnight Mask

Reversive-linjen til Babor sitt største hovedfokus er å gi nettopp ny, frisk glød til huden. Masken fra Reversive skal brukes om natten, og fungerer som en nattmaske. ReVersive Anti-aging Overnight Mask skal gi en næringsrik og fuktighetsrik behandling til huden i løpet av natten. Huden fremstår glattere, strammere og med frisk utstråling. Masken passer for alle hudtyper.

 

 

 

Leave a Reply