0

Handlekurv

Hudpleie

Mattende kremer

Er du en av de som blir (veldig) blank om sommeren? Frykt ikke! Nedenfor har vi listet opp noen av de kremene som vi har som har en mattende effekt på huden.

Elixir Cosmeceuticals Green Tea SPF 22

En lett, delikat krem som virker mattende. Denne kremen passer til alle hudtilstander, gjerne til en blandings hud eller en fet hud. Beskytter både mot UVA og UVB stråler. Har gode ingredienser som Preventhelia, Antioksidanter og Grønn te som bekjemper solskader og frie radikaler. Kremen både beskytter, pleier og virker reparende på DNAet i huden. Solfaktor 22!

Glo-Therapeutics Oil Free SPF 40
En lett og pleiende krem med solfaktor 40 som beskytter mot UVA og UVB. Har gode ingredienser som Vitamin E, Hyaluronsyre, Antioksidanter, og Zinc. Egner seg til blandings og fet hud. Kombineres gjerne med C-Vitaminer på dagtid, eller et annet favorittserum.
Babor Reversive Suprem Glow
 
En luksuriøs, pleiende og mattende krem fra Babor. Kremen har en deilig mousse konsistens, og kan brukes både morgen og kveld. En av Babors mest eksklusive og beste anti-age kremer. Inneholder formelen Re-Youth Complex som gir glød og fuktighet. Kremen er veldig pleiende og næringsrik på grunn av kremen inneholder flere Antioksidanter og C-vitamin. Kremen øker kollagen- og elastinsyntesen i huden og jevner ut fargeforskjellene i huden (ingrediensen Lumicol jevner ut hudtonen). Kremen har en fin primer effekt på huden og gir en sunn glød.