0

Handlekurv

Hudpleie

Nyhet: Biologique Recherche

By 20/05/2019 august 24th, 2019 No Comments

Vi på Annes Hudpleie & Spa er stolte av å ha blitt forhandler av Biologique Recherche! Det franske hudpleiemerket har eksistert i over 40 år, og Annes Hudpleie & Spa blir den første og eneste forhandler av dette merket i Bergen. Merket har i mange år vært en hemmelig kultfavoritt blant kjendiser, skjønnhetsredaktører og moteredaktører – Det gjelder både produkter og behandlinger.

Hva gjør Biologique Recherche så unikt? Biologique Recherche er en avansert medisinsk hudpleieserie basert på høykonsentrerte virkestoffer. Hvert produkt består av minst 20% botaniske, marine og biologiske ekstrakter. Ingrediensene er kaldpresset, og serien er heller ikke tilsatt duft, dette for å bevare de aktive næringsstoffene og ikke skape allergi og irritasjon.

Produktene består av renseprodukter, lotion, serum, kremer, masker og kropp/hårprodukter – for å dekke alle behov. Vi skal etterhvert skrive kort om flere av produktene med tiden, så følg med. Kom gjerne innom oss om du trenger informasjon eller ønsker å teste noen av produktene.