0

Handlekurv

Hudpleie

Nyhet fra Elixir: Niactil Advanced Pro

Det har kommet en ny spennende nyhet fra Elixir! Niactil Advanced Pro.

Niactil Advanced Pro er en videreutvikling av produktet Niactil 4%. Krem-gelen inneholder syren (PHA) som gir en lett peeling, fremmer en bedre fuktighet og gir en mer finporet og glattere hudtone.

Produktet er aktivt, men snill på huden og reduserer rødhet, tørr hud, fine linjer og ujevn hudtone. Den fungerer som en antioksidant og vil derfor ikke gjøre huden så sol-sensitiv som andre syrer.

Virkestoff

Gluconolaktone er en Polyhydroxy syre (PHA) 10% som styrker hudbarrieren ved å tiltrekke seg mer fukt og fremmer bedre fuktighet. Den stimulerer også collagen og elastin produksjon og fremmer en hudfornyelse.

Niacinamide 4% jevner ut pigment ved å redusere produksjon av fargestoff til keratinocytter og demper inflammasjoner. Den virker talgregulerende og binder fuktighet i huden.

Salisylsyre 0,5% demper inflammasjoner og regulerer talg.

Bruk

Kan brukes morgen og kveld som serum eller som krem. Er fin i kombinasjon med flere Elixir produkter. De som har tørrere hudtilstand bør bruke produktet som serum med en dagkrem over med spf og med en nattkrem over på kvelden.

Oppsummert:

  • Reduserer fine linjer og rynker
  • Fremmer cellefornyelse og fjerner døde hudceller
  • Reduserer store porer og grov hud
  • Fremmer bedre fuktighet og styrker huden
  • Reduserer rødhetet og betennelser
  • Beskytter mot UV skader.

Du kan handle produktet i vår nettbutikk, via vår hjemmeside www.anneshudpleie.no eller komme innom oss på Engen 4 🙂

Leave a Reply