0

Handlekurv

Hudpleie

NYHET! Retrouve

RETROUVE – ART, SCIENCE, BEAUTY.

ENDELIG! Vi på Annes Hudpleie & Spa har sett etter et hudpleiemerke som er annerledes og nytt  –  som har et høyt innhold av aktive og dokumenterte ingredienser, og er på samme tid luksuriøst. Etter en stund ble vi tipset om Retrouve som er utviklet av tidligere Kiehls-familien, og vi var ikke i tvil. Produktene yter høy kvalitet og avanserte ingredienser. Hudpleieserien egner seg bra til vårt klima her i Norden. Annes Hudpleie & Spa er 1 av 3 utsalgssteder i hele Norge.  Hele hudpleieserien er fullpakket med antioksidanter, vitaminer og eksklusive oljer. Ingen av produktene inneholder parfyme eller konserveringsmiddel.

Luminous Cleansing Elixir – En lekker og elegant rens som ikke inneholder vann. Rensen er veldig rik og drøy i bruk siden den inneholder flere oljer. Kan gjerne brukes på helt tørr hud og etterhvert blandes med vann. Balmen renser godt og huden blir silkemyk! Ingredienser vi legger merke til: Advocadolje, Frøolje, Jojobaolje, og Olivenolje.

Skin Brilliance Priming Pads – En «cocktail» av antioksidanter & vitaminer! Disse padsene peeler lett, er antibakteriell, gir masse fukt, glød, og tilførere huden alle disse vitaminene og antioksidantene som er fine på å forebygge ujevnheter, hudaldring og gusten hud. Kan kombineres med både andre serum og kremer. Ingredienser vi legger merke til: Blåbær, Urter, Vitamin B5, Sitrusekstrakt, Appelsinekstrakt og Kamille.

Nutrient Face Serum – Et fuktighetsgivende serum som egner seg til alle hudtyper (Hvis du har en fet hud anbefaler vi å bruke denne som krem) Fine ingredienser som fukter, er antibaktriell, pleier, styrker og gir huden alle de fine ingrediensene huden trenger. Vitamin C kommer som oljebasert – dvs hudtyper som reagerer eller der C-Vitamin er for sterkt, kan bruke dette serumet. Serumet inneholder opp til 7% C-Vitamin. C-Vitaminer er fint for å styrke,  lysne pigmenteringer, pleie og beskytter huden mot sol. Andre ingredienser vi legger merke til: Vitamin E, Granateple, Squalane, Hvit te, Niacinamide, Jojobaolje, og Frøolje.

Dynamic Nourshing Face Cream – Vitaminbombe som vi anbefaler å bruke på dagtid. Egner seg ideelt til en normal, tørr og sensitiv hud. En hud som trenger beskyttelse og vil styrke hudbarrieren – samtidig som ønsker å jobbe anti-age. Alle vitaminene, antioksidantene og oljene jobber effektivt for å fukte, pleie og forhindre hudaldring. En av markedets mest komplette dagkremer. Ingredienser vi legger merke til: Vitamin C, Vitamin E, Granateple, Bønneolje, Niacinamide og Hvit te.

Intensive Replenshing Facial Moisturizer – En fantastisk og luksuriøs nattbalm som jobber intensivt med fukt, rødhet og anti-age. Balmen inneholder ikke vann. Kombinasjonen med oljer, vitaminer og antioksidanter gjør at huden stråler. Balmen kan brukes av alle hudtyper, men anbefales gjerne til normal til tørr hud. Ingredienser vi legger merke til: Vitamin C, Vitamin E, Squlane, Frøolje, Sheabutter, Granateple, Niacinamide, Hvit te, og A-Vitamin.

Retrouve Revitalizing Eye Concentrate – Uten tvil markedets beste øyekrem. En øyekrem som virkelig jobber anti-age, fukter, og motvirker hovenhet under øyne. Øyekremen inneholder ikke vann, og jobber også mot solskader og pigmenteringer i øyepartiet. Øyebalmen kommer i en rik konsistens som er meget drøy i bruk. Kan brukes både morgen og kveld. Gir fin primereffekt. Ingredienser vi legger merke til: Squalane, A-Vitamin, Bønneolje, Jojobaolje, Reservatol, Vitamin E, og Vitamin C.

Produktene kan kjøpes i vår nettbutikk: http://www.anneshudpleie.no/product-category/retrouve/

Leave a Reply