0

Handlekurv

Hudpleie

Nyheter fra Elixir Cosmeceuticals

Det har kommet 2 nye spennende nyheter fra Elixir Cosmeceuticals.

Acticlear Foam Cleanser

Acticlear Foam Cleanser inneholder 3% mandelsyre og 5% glukonolaktone som fjerner døde hudceller og gir en lett eksfoliering. I tillegg så inneholder den betaine/trimethylglycine som er et fettoppløsende rensemiddel.

Produktet vil være godt egnet for fet og sensitiv hud, akne/urenheter, fet hud med rosacea/akne rosacea. Den vil også kunne brukes for å forsterke effekten av andre behandlinger som Acticlear, Niactil, EvenTone og Retinext siden det fremmer en lett cellefornyelse. Den er også super som kroppsvask mot urenheter på bryst, rygg og keratosis pilaris på bakside av overarmer.

Virkestoff: Gluconolactone er en PHA-syre som fjerner døde hudceller, virker antiinflammatorisk og fuktighetsgivende. Mandelsyre er en fruktsyre som fjerner døde hudceller som tetter porene. Den virker også antibakteriell og antiinflammatorisk.

Anbefalt bruk: Den egner seg for en kombinasjons/fet og uren hud. Kan også brukes for å fremme en mer aktiv eksfoliering før andre aktive anti-aging produkter.

Acticlear Even Tone serum

Mange sliter med pigmenteringer, alderdomsflekker, ujevn hudfarge eller melasma etter soling, graviditet og bruk av p-piller. Acticlear eventone serum gir en jevn fordeling av pigment (melanin) i huden. Kojic har en blekende effekt på mørke flekker (hyperpigmentering) og misfarging i huden. Serumet har en høy konsentrasjon av antioksidanter og beskytter mot frie radikaler og UV stråler.

Virkestoff:

Kojic syre 3% Har en blekende effekt og gir huden en jevnere farge.

Boerhavia Diffusa root ekstrakt 3% er en plante som blir brukt i India som Ayurveda medisin og virker regulerende og hindrer pigment.

Arbutin 3% er et derivat fra hydroquinone. Virkestoffet reduserer pigment i huden.

C-Vitamin (L-askorbinsyre) Antioksidant som lysner, pleier og styrker huden.

  Anbefalt bruk: Brukes som serum under solbeskyttelse på dagen eller på kvelden under et natt produkt. Start med en gang om dagen og kan etter hvert brukes morgen og kveld. Anbefaler å bruke i kombinasjon med Elixir pads for bedre og raskere effekt.

Du kan handle produktene hos oss på Engen 4, eller i vår nettbutikk: http://www.anneshudpleie.no/butikk/

 

Leave a Reply