0

Handlekurv

Hudpleie

Om Annes Hudpleie & Spa

Annes Hudpleie & SPA ble etablert i 1988 og fyller 28 år i november.

unnamed-2

bb2r7508-1

Fra å være en liten enmannsbedrift i to rom på Engen 4, vis a vis Teaterparken, fyller vi nå hele det vakre huset og er blitt 12 ansatte. I fire etasjer tilbyr vi alt innen hudpleie, spa, make-up og kosmetiske behandlinger. Vårt mål er å tilby gode og grundige behandlinger tilpasset hver enkelt, utført med de beste ingredienser og produkter. Vi legger stor vekt på å skape stemning i vakre omgivelser da dette er med på å gi den gode totalopplevelsen.Vi har innredet huset i marokkansk stil og har hentet håndlaget interiør fra Marrakech. Vi har også laget en autentisk nordafrikansk hammam hvor vi utfører det tradisjonelle baderitualet fra Marokko. Produktene vi bruker og selger er Babor, Thalgo, Exuviance, Elixir Cosmeceuticals og make up fra Glo Minerals.

De siste 6 årene har vi samarbeidet med Dr. Stein Tveten for også å kunne tilby våre kunder kosmetiske behandlinger. Han utfører blant annet øyelokkskirurgi for tunge øyelokk og poser under øynene. I tillegg gjør han alt av fillers og botox. Permanent make-up har vi lang og god erfaring med. Anne begynte med
dette for 17 år siden og det er fortsatt like populært. Å kunne få tilbake konturene og tegningene i ansiktet ved å lage eyeliner, lipliner eller bryn vil ansiktet få mer liv og helhet. Resultat varer i ca 3-5 år. Utviklingen går fort i vårt fag og vi holder oss hele tiden oppdatert på hva som rører seg i bransjen. Vi er stadig på kurs hos våre leverandører eller hos andre som kan tilføre oss nyttig kunnskap!

bb2r7668-1