0

Handlekurv

Hudpleie

Øyekremene vi elsker

Hos oss på Annes Hudpleie & Spa er vi så heldig å ha et godt utvalg av gode og aktive øyekremer, her er våre absolutte favoritter.

Retrouve Revitalizing Eye Concentrate

En av verdens desiderte beste øyekremer er nå i Norge. En rik og delikat balm egnet for øyepartiet. Full av antioksidanter, A-Vitamin, C-Vitamin, E-Vitamin, Squalane – Listen av gode og dokumentere ingredienser er lang! Kombinasjonen av både vitaminer og antioksidanter gjør at denne øyebalmen er en sikker vinner hvis du ønsker en øyekrem av høyeste kvalitet. Huden rundt øynene blir silkemyk, plumpet og fine linjer forsvinner i den luksuriøse balmen.

Babor Sea Creation Eye Cream

Babor Sea Creation Eye krem med sin silke konsistens og ypperste kvalitet, er Babor sin mest eksklusive øyekrem. Flere av de aktive ingrediensene i denne øyekremen er funnet i havets dyp for å gi en sterk anti-age effekt. En fullpakket øyekrem med kombinasjon av både proteiner, algeekstrakter, oljer, vitaminer og kaviarekstrakter. Øyekremen er ikke bare god på anti-age, men den reparerer, virker fuktighetsgivende, pleiende, regenerende og styrker den tynne huden under øyene.

Babor HSR Eye Cream

HSR Lifting Extra Firming Eye Cream er en eksklusiv øyekrem fra Babor. En av de øyekremen vi selger mest på vinterhalvåret – på grunn av sin rike, pleiende, og fuktighetgivende egenskaper. Øyekremen er en av de fremste øyekremene som jobber på anti-age, tapt elastisitet og tørrhetslinjer i huden. Flere gode ingredienser akkurat som Babor Seacreation Eye Cream, kombinasjonen av fuktighetsingredienser, oljer og vitaminer. Fin for sensitiv hud.

Babor Reversive Eye Cream

Babor ReVersive anti-aging eye cream er en rakst absorberende og oppstrammende øyekrem. Reversive Anti-Aging Eye Cream er en eksklusiv og pleiende krem for øyeområdet. Den er fuktighetsgivende og har en intensiv pleiende anti-agingeffekt. Ingrediensene Telovitin og Agicyl forlenger cellenes livssyklus og bremser dermed hudens aldringsprosess og motstår frie radikaler. Andre ingredienser som Epocyl virker glattende og Lumicol gir masse glød og utstråling til øyepartiet.

Elixir Cosmeceuticals Ultimate Eye Formula

En luksuriøs øyekrem som motvirker fine linjer og mørke ringer. Inneholder A-Vitamin og høy konsentrasjon av antioksidanter.  Andre aktive ingredienser er Grønn-Te, K-Vitamin, og Peptider. På grunn A-Vitamin, kan man bli irritert i begynnelsen. Vi anbefaler at du begynner gravis med denne øyekremen, gjerne annenhver kveld. Hvis du har solskadet hud/pigmentering på øyepartiet er denne er fint alternativ på grunn av retinol (A-Vitamin) sine glattende og blekende effekt på huden.

NB, du kan kjøpe de i vår nettbutikk gjennom vår hjemmeside. www.anneshudpleie.no

Leave a Reply