0

Handlekurv

Hudpleie

Rensen over alle renser!

Babor cleansing HY-OL og Babor Phytoactive – Babor sitt unike rensesystem.

Babor sine bestselgende renseprodukter som passer for alle hudtyper.  Babor er et tysk kvalitetsmerke, og et av produktene Babor er mest kjent for er nettopp disse renseproduktene. Renseproduktene er så og si helt uendret siden starten – Babor ble grunnlagt i 1956.

Rensesystemet er delt i to, Babor Hy-Ol er base-renseolje, denne kombineres med en Phytoactive (Finnes i 4 varianter, base, combination, reactivating & sensitiv) Disse blandes til en emulsjon som renser huden skånsomt. Kombinasjonen med olje, plante og urteekstrakter gir en dyp og pleiende rens – fjerner smuss og fett uten å strippe huden for fukt.

Rensesystemet passer til alle hudtyper, hudtilstander og aldre. Hy-ol kan brukes av alle, så velger du en phytoactive etter hudtype/hudtilstand og behov.

Vanlig spørsmål rundt Babor sitt rensesystem:

Hvordan brukes Hy-ol og og phytoactive? Vår hudterapeut Maren anbefaler å gjøre det slik: 2 pump av Hy-ol, og gjerne 1-2 pump phytoactive. Maren pleier først å ta Hy-ol på huden, deretter massere inn phytoactive. Hun avslutter med å ta lunket vann og skylle av. Dette gir en dyp, pleiende og mild rens.

Kan man bare bruke oljen (Hy-ol) for å rense? Nei, du kan ikke bare bruke Hy-ol. Du trenger også et phytoactive produkt. Disse to skal alltid brukes sammen, aldri alene.  

Fjerner Babor sitt rensesystem make-up? Ja, Babor sitt rensesystem fjerner skånsomt all make-up på huden, også øye-sminke.

Kan jeg bytte phytoactive produkt av og til? Ja, det kan du. Det er bare fint for huden å få noe «nytt».

Kan jeg bruke andre ansiktprodukter når jeg bruker Babor? Ja, det kan du. Uansett om du bruker Babor sitt rensesystem, serum eller krem kan du fint mikse med andre serier. Men hør gjerne med din hudterapeut først. Enkelte hudpleieserier bør ikke blandes.