0

Handlekurv

Hudpleie

ReVersive Supreme Glow

ReVersive Supreme Glow – en fantastisk 24-timers krem med en deilige mousse konsistens. En av Babors mest ekslusive og beste anti-age krem. Alle produktene fra linjen Babor ReVersive inneholder formelen Re-Youth complex som gir glød og fuktighet.  Kremen er veldig pleiende og næringsrik på grunn av at den inneholder antioksidanter og C-vitamin. Kremen øker kollagen- og elastinsyntesen i huden og jevner ut fargeforskjellene i huden (ingrediensen Lumicol jevner ut hudtonen)

Kremen kan brukes både morgen og kveld. Den er ypperlig å bruke på dagtid på grunn av moussekonsistens som gir en flott «primer» effekt på huden. Moussekonsistensen virker litt mattende så denne kremen er gunstig å bruke hvis man sliter litt med en blank/fet hud men samtidig ønsker en sunn og fin glød i huden.

For best resultat bruk gjerne serum tilpasset ditt behov før du påfører kremen.

Hva sier ansatte ved Annes Hudpleie & Spa om kremen?

Anne (Daglig leder og faglig ansvarlig): En ypperlig krem med flotte ingredienser, har brukt denne både morgen og kveld i kombinasjon med serum, gir glød og fin finish på hudpleierutinen.

Jens (Resepsjonist & blogger): Min favoritt krem fra Babor! På min kombinerte hud er denne super! Den gir fukt, glød, mattende og tetter ikke porer. Vil tørre å påstå at denne er den beste anti-age kremen fra Babor for kombinert hud!

Kristine (Terapeut): En god krem fra Babor som tar anti-age på alvor. Jeg bruker denne ved spesielle anledninger, og bruker denne som primer og krem. Denne kremen gir flott glød og fukt, og holder sminken på plass. Jeg får ofte komplimenter for huden min.