0

Handlekurv

Hudpleie

SeaCreation – Babor

Sea Creation – Babor sitt mesterverk.

Sea Creation inneholder flere eksklusive ingredienser som nærer, styrker, korrigerer og balanserer huden. Ingrediensene i denne serien er plukket fra øverste hylle. Det sies at et produkt fra Sea Creation erstatter flere produkter i andre hudpleieserier, nettopp på grunn av sine avanserte og gode ingredienser. Serien består av 4 produkter – to kremer, et serum og en øyekrem. Sea Creation er den serien innen Babor som jobber mest anti-age.

SeaCreation Cream – Kremen kommer i to varianter, en som egner seg til kombinert/normal hud, og en til tørrere hud. Kremene har gode anti-age ingredienser og motstår frie radikaler. Kremene inneholder blant annet grønn kaviar, algeekstrakter, salisylsyre, melkesyre – i tillegg til dette inneholder kremene også Vitamin E, Vitamin C og flere andre antioksidanter. (Den rikere krem varianten har også flere oljer som sesamolje, avokadoolje, olivenolje og soyabønneolje som skal gi mere fuktighet, styrke og smøre huden) Kremen jobber for gi huden mer glød, spenst og elastisitet til huden.  Det sies at jo mere stresset huden er, jo bedre fungerer SeaCreation produktene på huden. Kremen har en silkemyk tekstur. Kremene kan brukes både morgen og kveld.

SeaCreation Serum – Dyptvirkende, luksuriøst og eksklusivt serum som jobber for forebygge hudaldring, styrke hudbarrieren, bekjemper frie radikaler og stimulerer cellene i huden. Ingredienser som grønn kaviar, algeekstrakter, proteiner, melkesyre, salisylsyre og flere antioksidanter – et serum fullpakket med gode og aktive ingredienser som jobber på flere problemområder. Gir en øyeblikkelig boost til huden.

SeaCreation Eye Cream – Øyekrem med silke konsistens og gode ingredienser. Dette er Babor sin mest eksklusive øyekrem. Flere av de aktive ingrediensene i denne øyekremen er funnet i havets dyp for å gi en sterk anti-age effekt. En fullpakket øyekrem med kombinasjon av både proteiner, algeekstrakter, oljer, vitaminer og kaviarekstrakter. Øyekremen er ikke bare god på anti-age, men den reparerer, virker fuktighetsgivende, pleiende, regenerende og styrker den tynne huden under øyene.

Vi gir deg -10% på alle produktene til Sea Creation, tilbudet gjelder både hos vår salong på Engen 4 og vår nettbutikk. Tilbudet gjelder 13/4-18

Leave a Reply