0

Handlekurv

Hudpleie

Skinbetter Science – profesjonell hudpleie

Er du nyskjerrig på vår nye hudpleieserie som vi har blitt så glad i? #SkinbetterScience

SkinBetter Science er en hudpleieserie med gode resultater, som jobber skånsomt med aktive ingredienser. Nedenfor har vi skrevet kort om produktene som du finner hos oss på Engen 4.

Oxygen Infusion Wash 

En multifunksjonell ansiktrens som renser og frisker opp huden umiddelbart. Passer til alle hudtyper, spesielt normal til fet hud. Masser inn på fuktig hud og skyll av med varmt vann.

Interfuse Treatment Cream Eye

Utglattende og oppstrammende øyekrem som inneholder blant annet koffein, peptider og aminosyrer. Gir umiddelbart en glattende og drenerende effekt på øyeområdet. Fin for fine linjer og rynker, reduserer også hovenhet. Påfør en liten mengde rundt øyepartiet morgen og kveld.

AlphaRet Overnight Cream/Intensive AlphaRet Overnight Cream

Pleiende og hudfornyende nattkrem med AHA-retinoid-konjugat og 10%/18% glykolsyre. Denne nattkremen reduserer synlige linjer, rynker og ujevn hudtone mens du sover. Påfør et tynt lag over hele ansiktet om kvelden, unngå øyenpartiet. Denne kremen finnes i 2 varianter, den ene har 10% glykolsyre, mens den andre har 18% glykolsyre.

Alto Defense Serum 

Et pleiende serum med 19 kraftige antioksidanter, vitaminer, Q10, peptider og essensielle fettsyrer. Serumet gir komplett beskyttelse mot miljøpåvirkninger og tilfører huden masse fuktighet. Påfør gjerne morgen og kveld før din dag og nattkrem. Sermuet motvirker frie radikaler, gir huden fin glød og spenst, og motvirker solskader.

Even Skin Tone Correcting Serum

Et serum som bryter opp hyperpigmentering og lysner hudtonen. Resultatet er en dramatisk reduksjon av brune flekker, solskader, pigmentering og misfarging. Påfør morgen og kveld på ansikt, hals og decollete. Bruk sammen med AlphaRet Overnight Cream/Intensive AlphaRet Overnight Cream for et forsterket resultat. Bruk solbeskyttelse på dagtid.