0

Handlekurv

Hudpleie

#Skinschool Argan Olje

Hva er Argan olje, og hva gjør den så effektiv?

Argan er en nøtt som kommer fra Marokko. I hjemlandet Marokko blir Arganoljen kallet flytende gull. Hvilke egenskaper har denne nøtten som har tatt skjønnhetsbransjen med storm?

Arganolje inneholder enestående ingredienser som virkelig gjør en forskjell på vår hud – Vitamin E, Omega-6, Omega-9, Squalane, Karotener og flere andre antioksidanter.

1.) Naturlig fuktighetsgivende

Arganolje er en naturlig olje som av ren natur fungerer pleiende, fuktighetsgivende og mykgjørende på vår hud. Den er ikke en fet olje som folk ofte tror, den trekker fort inn og gjør underverker for hud og kropp.

2.) Alle hudtyper

Tror det eller ei, arganolje fungerer for alle hudtyper og hudtilstander. Om du er tørr, sensitiv, uren, kombinert – så ville arganoljen gi deg og din hud en effekt.

3.) Fleksibel

Arganoljen er veldig fleksibel i bruk, den kan brukes alene, som serum, eller som krem morgen eller kveld. Du kan også bruke den i håret. Huden blir ikke solsensitiv ved å bruke arganolje. Det man skal være obs på er at arganoljen ikke bør stå for lenge i sollys.

4.) Øyeserum/krem

Du kan bruke arganoljen som en øyekrem, eller som et øyeserum. Tørrhet, tørrhetslinjer, sensivitet og anti-age – Arganoljen er rik på Vitamin E (Vitamin E er veldig gjennoppbyggende og fuktighetsgivende). Du kan også blande noen dråper arganolje i din øyekrem hvis du ønsker det.

5.) Acne

Flere studier har vist at arganolje kan være gunstig mot acne. Studiene viser at arganoljen kan være med å regulerer talgproduksjonen i huden, og også redusere talgproduksjonen i huden. Arganolje inneholder mye Linolsyre (Omega-6) som har anti-innflammatoriske egenskaper og er helende på nedbrutt hud.

6.) Helende

Arganolje er gjennoppbyggende, helende og styrker huden. Flere studier viser til at arganolje kan være gunstig å bruke mot psoriasis, rosacea, acne, acne-arr, eksem, myggstikk, atopisk eksem, solbrent hud og perioal dermatitt.

7.) Anti-age

Av ren natur inneholder arganolje flere vitaminer og antioksidanter – alle disse motvirker hudaldring og frie radikaler som gjør at huden vår eldres. Arganoljen bør inkluderes i din hudpleierutine hvis du er opptatt av hudhelse.

8.) Lips

Tørre og sprukne lepper? Bruk arganolje på leppene dine. Arganoljen vil styrke, pleie, fukte, smøre og gjøre din lepper mindre sår.

9) Barbering

Blir du ofte rød, tørr og øm etter barbering? Smør arganolje på huden etter barbering. Arganolje vil roe ned rødheten, styrke og fukte huden.

 Du kan kjøpe BELDI Argan olje i vår nettbutikk gjennom vår hjemmeside eller komme innom oss på Engen 4: www.anneshudpleie.no

Leave a Reply