0

Handlekurv

Hudpleie

Skinschool: Hva er BB-Cream?

BB-Cream kom for noen år siden på markedet for å være en multifunksjonel krem med både farge, faktor, fuktighet, og antioksidanter. De to b’ene står for Beauty Balm og kan sies å være en mellomting mellom en farget dagkrem og en foundation. BB-kremen dekker litt mer enn den fargede dagkremen, men gir fortsatt bare en lett dekkevne sammenliknet med foundation. Hos Annes Hudpleie & Spa har vi 2 BB-kremer vi er svært glade i.

BABOR BB CREAM SPF 20

En lett farget, multifunksjonell BB-cream med SPF 20 som gir en effektiv beskyttelse mot tidlig aldring forårsaket av sollys. Gir en jevnere hudtone med maksimal glød og vitalitet. Fukter huden med aloe vera og sorbitol. Kommer i to nyanser; 01 for en lys hudtone og 02 for en medium hudtone. Beskytter mot UVA, UVB og HEV.

Glo Skin Beauty Moisturizing Tint SPF 30

Moisturizing Tint SPF 30 er en lett og oljefri dagkrem med solfaktor som gir bredspektret UVA, UVB OG HEV-beskyttelse mot solens skadelige stråler.
Inneholder i tillegg fuktighetsgivende ingredienser for å bekjempe dehydrering og tørrhet. Kremen har et lett hint av farge som jevner ut og forbedrer hudens glød.