0

Handlekurv

Hudpleie

Skinschool: Hva er Hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et stoff med vannbindende effekt som vi har naturlig i kroppen. Hyaluronsyre er en sukkerart, som kalles glykosaminoglykan. Hyaluronsyre holder fuktbalansen i huden vår på et stabilt og normalt nivå, og er derfor en viktig del av vår hud. Hyaluronsyre har også evnen til å trekke til seg fuktighet. Mangel på virkestoffet vil føre til at huden mister sin elastisitet og fyldighet, rynker vil bli mer synlige og huden føles tørrere. Hyauronsyre virker også glattende, plumpende og beskyttende på huden vår. Den vanligste formen av hyalurosyre finner du gjerne i flytende form, som for eksempel serum.
Ifølge studier, tyder det også på at hyaluronsyre har evnen til å fungere som en antioksidant, det vil si forebygger mot frie radikaler og virker anti-age på en og samme tid. Hyaluronsyre kan i utgangspunktet brukes av alle hudtyper og hudtilstander.

Hva kan du forvente av hyaluronsyre ved bruk over tid?

– Anti-age.
– Fuktighetsgivende, glattende og plump-effekt.
– Reduserer synligheten av fine linjer og rynker.
– Forbedrer elastisiteten i huden.
– Forbedrer hudtonen og teksturen i huden.

Hvilke produkter inneholder hyaluronsyre?

Hydra B5 fra Skin Beldi:
Skin Beldi Hydra B5 er et oljefritt serum som kan brukes og kombineres med de andre serumene i serien for økt fuktighet og økt antioksidant effekt. Hyaluronsyren tiltrekker, binder og sørger for at huden opprettholder fuktighetsnivået. Hydra B5 bidrar til å reparere cellevev og gjennoppbygge huden. Serumet kan brukes morgen og kveld. Du kan kjøpe produkter her.

Doctor Babor PRO Hyaluronic Acid Concentrate:
Doctor Babor Pro Hyaluronic Acid Concentrate er en fuktighetsboost for tørr og dehydrert hud. Inneholder hyaluronsyre som er en naturlig fuktighetsgivende ingrediens. Serumet kan brukes sammen med alle produktene i Doctor Babor Pro, som en booster eller for seg selv. Serumet kan brukes morgen og kveld.

Biologique Recherche VIP O2 Fluid:
Fluide VIP 02 er et fuktighetsgivende serum som inneholder hyaluronsyre og  antioksidanter. Passer alle hudtyper. Serumet inneholder VIP02 Complex som beskytter mot miljøforurensing og frie radikaler. Serumet kan brukes under krem eller som et toppserum etter krem. Som toppserum vil den gi en fin primereffekt.