0

Handlekurv

Hudpleie

Skinschool: Niacinamide

Hva er Niacinamide?

Niacinamide er en relativt ny ingrediens innen hudpleie, og ingrediensen har tatt hudpleieverden med storm, og den dukker stadig opp i flere hudpleieprodukter. Men hva er Niacinamide, og hva gjør den så unik?

Niacinamide er et vannløselig vitamin, og er også kjent som B3-Vitamin. Vi finner vitaminen i matvarer som kjøtt, gjær, egg, grønnsaker, nøtter og sopp.

Niacinamide, en superhelt i hudpleie?

Niacinamide er meget effektiv ingrediens som jobber på flere områder når det gjelder hudpleie; urenheter, fuktighet, glød, fine linjer, pigmenteringer, reduserer porer og rødhet.  Niacinamide er også en celle-kommuniserende ingrediens, som går både på sirkulasjon, pigmenteringer og elastisitet (styrker hudbarrieren). Ingrediensen har også en glimrende anti-age effekt på grunn av at den er i stand til å øke nivåene av fettstoffer (ceramider) i huden.  Flere studier har vist Niacinamide stimulerer til dannelse av kollagen(proteiner) også jevnere og glattere hudstruktur.

I hvilke produkter finner vi ingrediensen Niacinamide?

Vi finner ingrediensen Niacinamide i favoritten og bestselgeren Niactil 4% fra Elixir Cosmeceuticals. Niactil 4% er et lett gel krem/serum. De fleste bruker Niactil 4% som et serum, og gjerne en egen krem med SPF over. Enkelte føler Niactil 4% er nok alene (dette gjelder gjerne generelt menn eller hvis man har en fet hudtilstand)

Hvem kan bruke produktet Niactil 4% fra Elixir Cosmeceuticals?

Selve produktet Niactil 4% er like unikt som ingrediensen Niacinamide – De fleste aldersgrupper og hudtilstander kan bruke Niactil 4%. Produktet passer til en ungdomshud, acne, tørr, sensitive, kombinert, solskadet, rosacea, atopisk eksem, gravide og ammende. Produktet kan brukes både morgen og kveld, forhør deg gjerne med din hudterapeut.

Spørsmål? Spør også gjerne via mail eller sosiale medier, eller kom innom oss på Engen 4 i Bergen sentrum.

Leave a Reply