0

Handlekurv

Hudpleie

#Skinschool: Trenger huden din Phloretin?

Antioksidanter innen hudpleie har kommet for å bli, men hvordan fungerer egentlig antioksidanter på huden vår? Har du prøvd nye antioksidanten, phloretin?

Huden vår er utsatt for oksidativt stress, UV-stråler, røyk, og forurensning for å nevne noe – alle disse faktorene fører til dannelsen av frie radikaler. Antioksidanter har evnen til å motvirke nettopp dannelsen av frie radikaler. Antioksidanter har også evnen til å gi glød, forbedre ujevn hudtone, forebygge pigment og solskader.

Phloretin er en relativt ny ingrediens i hudpleieverden. Phloretin finner man fra epler og barken på epletrær. På huden fungerer Phloretin som en antioksidant som motvirker frie radikaler, ujevn hudtone, kan forebygge pigment og solskader på huden. Phloretin fungerer som som en penetreringsforsterker, som vil si den er meget gunstig å bruke i kombinasjon med andre effektive produkter.

Hvilke produkter inneholder Phloretin?

Skin Beldi Phloretin – Rikt antioksidant serum med forebyggende ingredienser. Inneholder antioksidantene,  10% C-Vitamin, 2% Phloretin og 0.5 Ferulinsyre. Phloretin serum beskyttet både mot frie radikaler UVA, UVB og HEV (også kalt det blå lyset). Serumet forebygger pigmentering, ujevnheter, og solskader. Huden blir glattere, finere hudstruktur og gir glød. Serumet kan brukes av alle hudtyper, og kan benyttes både morgen og kveld.