0

Handlekurv

Hudpleie

Slik bremser vi hudens aldringsprosess

Huden er som kjent vårt største organ og eldes ikke bare gjennom aldring, men også av ytre påvirkning samt livsstil. Det betyr at vi kan fremme aldringsprosessen gjennom måten vi lever på.

Vi vet at UV- stråler påvirker aldringsprosessen i huden med 80-90%. Vi har da fremmet en aldringsprosess som ikke er genetisk, men påført gjennom livsstil. Det er flere faktorer som kan forårsake denne aldringsprosessen som stress, dårlig kosthold, røyk, forurensing, lite søvn og sykdom.

De viktigste ingrediensene mot aldring er:

Solfaktor – Bruk solfaktor hver eneste dag for optimal hudhelse! Solfaktor forebygger rynker, fine linjer, ujevn hud tone og pigmentflekker!

Retinol (A-Vitamin) – Retinol er nøkkelproduktet som gjerne bør brukes på kveld, en god krem med konsentrert Retinol gjør underverker for huden.

Antioksidanter (C-Vitamin) – C-Vitamin styrker huden, forebygger hudaldring, forbedrer spenst og stimulerer kollagen. C-Vitamin lysner og beskytter også mot pigmenteringer.

AHA-syrer (fruktsyrer) – AHA er syrer som fjerner døde hudceller skånsomt, som gjør at alle de andre nøkkelproduktene kommer lengre ned i huden og får bedre effekt på huden. AHA er også med og motvirke ujevn hud tone, acne, arr, og virker fuktighetsgivende.

Vi ved Annes Hudpleie har alle disse produktene hos oss, også i flere varianter – nettopp for å finne de produktene som passer din hud.