0

Handlekurv

Hudpleie

Sommerfavoritter fra Dr. Babor

Dr. Babor er produkter fra øverste hylle, med flotte og fine ingredienser. Vi er veldig glad i alle produktene fra Dr. Babor, men her er noen av våre favoritter på denne årstiden.

Lifting Cellular Collagen Booster Cream

Denne kremen er det mange som har som favorittkrem. Kremen er en lett, fin krem som kan brukes morgen og kveld. En effektiv anti-age krem som forbedrer fastheten, elastisiteten og virker oppstrammende. Huden fremstår smidigere, glattere og får fin glød. Kremen er fin å bruke uansett årstid, og fin å kombinere med blant annet solkrem, C-Vitamin, A-Vitamin og fruktsyrer. Fine ingredienser som Hyaluronsyre, Squalane, Panthenol, Sesamolje, Avocadoolje og Macadamianøttolje.

Dr. Babor Repair Mask

Denne masken er en av markedets beste, og kan brukes av alle hudtyper og hudtilstander. Den er svært beroligende og reparerende, masken er også balanserende og fuktighetsgivende.  Den er også super å bruke etter peelinger/operasjonen eller i kombinasjon med hudprogram med mye syreprodukter (AHA/BHA/PHA) – Nettopp på grunn av sine pleiende, reparerende, balanserende og fuktighetsgivende egenskaper.
Masken har flere flotte og gode ingredienser som vitaminer og mineraler, som også blant annet er gode på anti-age. Dr. Babor repair mask er en av våre absolutte favoritter og er favoritten uansett årstid. Mange fine ingredienser som vitaminer og antioksidanter som styrker, fukter og pleier huden. (blant annet ginseng, rosmarin, lipider, B-Vitamin, brunrot og brennelse)
Lifting Cellular Vitamin C Booster Concentrate
 
Et virkningsfullt og fuktighetgivende Vitamin C serum fra Dr. Babor. Passer til deg som ønsker å jobbe anti-age, forbedre hudtone og  trenger en boost. Vitamin C  er en sterk antioksidant som forebygger tidlig hudaldring og virker oppstrammende. C-Vitamin beskytter også mot sol, solskader, pigmenteringer og ujevn hudtone. Et perfekt produkt å bruke nå på sommerhalvåret, før solfaktor! Produktet er aktivt og man bør unngå å bruke produkter som inneholder fruktsyrer for best resultat.
Dr Babor Protecting Balm SPF 50
Repair Cellular Ultimate Protecting Balm SPF 50 er en aktiv solbeskyttelsekrem for ansiktet med høy faktor. Ekstrakt av cassia alata reduserer og reparerer DNA-skader. Inneholder også aktive UV-kapsler med C-og E-vitamin som åpnes i kontakt med UV-stråler for å beskytte mot frie radikaler. Betaglukan-komplekser og panthenol beskytter og regenererer. Solkrem for alle med sensitiv hud, og passer de som ønsker å beskytte huden mot tidlig aldring. Fantastisk herlig konsistens som ikke klisser.

Leave a Reply