0

Handlekurv

Hudpleie

Sommerhud – jatakk

Hudhelse er ikke bare for ansiktet, men også for kroppen. Glyactil Smoothing Bodylotion fra Elixir Cosmeceuticals, som i likhet med deres andre produkter er svært effektiv, men forbeholdt kroppen.

Glykolsyre forårsaker en lett eksfoliering av huden. Langtidsbruken av glykolsyre på vil gi en renere, jevnere og glattere hud. Studier viser også til at glykolsyrer er med på å stimulere kolleagenproduksjonen i huden.

Døde hudceller vil skånsomt bli fjernet, og du vil få en jevnere og finere brunfarge. Brunfargen vil i tillegg vare lenger. Mange kan føle seg tørre i huden, både i ansiktet og på kroppen etter vinteren, og kan tro at bruken av glykolsyre kan gjøre det verre – men det er heller det motsatt. Som nevnt tidligere vil glykolsyrer fjerne nettopp de døde hudcellene, fukt og smidighet vil forbedres. Når man bruker bodylotion med glykolsyrer bør man bruke en solkrem på dagtid.

Bodylotion med glykolsyre er også gunstig mot nupper på overarmen (Keratotis Pilaris) og generelt uren hud på kropp. Hvis du har eller kjenner noen med Keratotis Pilaris, eller uren hud på bryst/rygg, så er gjerne en bodylotion med glykolsyre løsningen. Vi har også flere produkter som inneholder glykolsyre, men er mer tilpasset ansikt. Disse kommer vi tilbake til i senere innlegg.

Bodylotion fra Elixir Cosmeceuticals innholder hele 15% glykolsyrer, og andre viktig vitaminer som A, C og E. Passer alle hudtilstander! 360 ml, kr 690,-

I hele mai får du med en gratis kessa skrubbevott ved kjøp av Glyactil Smoothing Bodylotion. Produktet kan kjøpes hos oss på Engen 4, eller på vår nettbutikk: https://beldi.no/produkt/elixir-smoothing-body-lotion/