0

Handlekurv

Hudpleie

Summer nights

Hvilke kremer er gunstige å bruke som nattkrem om sommeren? Her en noen favoritter som du finner hos oss.

Elixir Cosmeceuticals Ultradefense Repair Gel

Denne gelen er helt fantastisk. Den kan brukes alene som nattkrem, after-sun, eller som serum morgen eller kveld. Hva gjør denne  gel-kremen så unik? Elixir Cosmeceuticals Repair Gel  inneholder flere reparende, beroligende, pleiende, beskyttende, gjennoppbyggende ingredienser og flere antioksidanter. Disse egenskapene gjør at gel-kremen passer til flere «bruksområder» og passer til mange typer hud.  Denne kremen er en lur invistering i disse sommer månedene, som nevnt ovenfor kan du bruke den alene som nattkrem, eller serum morgen eller kveld.

Antioksidanter som Green tea og Silybum Marianum som begge er veldokumenterte antioksidanter som beskytter mot UV-skade. Pterostilbene, et nyere og meget effektivt antioksidant basert på resveratrol. Arabidopsis Thaliana, et nytt planteekstrakt som beskytter mot solskade. Ergothioneine, nytt antioksidant som beskytter mot frie radikaler.
DNA Enzyme Repair Comlex: Patenterte enzymer som reparerer solskader, Endounuclease 5 og Photolyase.

Jens (Resepsjonist, Hudterapeut, Blogger): Denne liker jeg veldig godt. Den gir fukt, beroliger, pleier og gir fin glød uten å tette porer. Veldig fin å bruke året rundt.

Ceactil Everyday Moisturzing Facial Cream fra Elixir Cosmeceuticals

Denne kremen er en lett krem som også kan brukes på dagtid. Denne kremen har en del C-Vitaminer. C-Vitamin er er en fin ingrediens når det kommer til å forebygge mot pigmentforandringer, ujevn hudtone og generelt når det kommer til anti-age.

C- ascorbyl glycoside 2% er en stabil ester som er en kombinasjon av vitamin C og Glykose.den omdannes til L- askobinsyre i huden er er den best dokumenterte antioksidanten huden kan nyttiggjøre seg av.

A og B3– antioksidanter som stimulerer til bedre fukt og motvirker frie radikaler. Studier viser til ved bruk  av flere antioksidanter fortserkers effekten av vitamin C

Anne (Daglig leder og faglig ansvarlig): Lett, frisk og deilig krem! Smelter på huden.

Dr. Babor Repair Cream

En intensiv og rik krem som pleier en hud som trenger å repareres. Intensiv stimulering av cellefornyelsen, som er med på å gjøre huden yngre. Reduserer synlige arr. Regenererer hudens naturlige beskyttelsebarriere med langvarig effekt. Gir glød, og gjør huden jevn og silkemyk.
Passer en trøtt og livløs hud, eller hud som trenger å repareres. For eksempel for å motvirke arrutvikling etter operasjon eller acne, eller for å pleie huden etter laser, fruktsyrepeeling eller lignende.

Kristine (Hudterapeut): Deilig og reparende krem. Super «SOS-Krem», brukes etter soling, peelinger og overbehandlet hud. Anbefaler gjerne denne året rundt.