0

Handlekurv

Hudpleie

Vår og sommer – hva er viktig for huden?

Vår og sommer – hva er viktig for huden?

Solfaktor

SPF (Faktor) er den øverste og absolutt viktigste delen av hudpleien i vår og sommer. Faktoren beskytter huden mot aldring, linjer, rynker, ujevn hudtone, pigmentering og hudlidelser. Faktor bør man helst bruke året rundt, men spesielt i nå og ut sommeren på grunn av at solen kommer (forhåpentligvis) og mange reiser på fjellet der strålingen blir sterkere. Hos oss har vi kremer med faktor som man kan bruke som en dagkrem. Vi har flere typer kremer som passer for forskjellige hudtyper og hudtilstander – og disse dagkremene har gjerne flere funksjoner enn kun å beskytte mot solen. Noen har gode og viktige ingredienser – antioksidanter og vitaminer som virker anti-age. Kremene er også fuktighetsgivende og pleiende.

Noen eksempler på gode kremer er favorittene fra Elixir Cosmeceuticals Ultradefense SPF 30 og Green Tea Spf 22. Andre gode varianter er Glo Skin Beauty (Med og uten farge) og de forskjellige variantene fra Exuviance.

C-Vitaminer

En annen viktig del av hudpleien for sunn hud er C-Vitaminer. C-Vitaminer bør man gjerne ha året rundt, men spesielt fra påsken og over sommerhalvåret. C-Vitamin er en sterk antioksidant som styrker, pleier og fukter huden. C-Vitamin er ypperlig til beskytte huden mot sol, stråling, hindre pigmentering og motvirke hudaldring. C-Vitamin er en av de beste ingrediensene når det gjelder både anti-age, spenst, forebygging og motvirke pigmentering.

Når det kommer til produkter med C-Vitamin er det viktig at produktene inneholder nok C-Vitamin slik at serumet kan utgjøre en forskjell på huden – hos oss finner du disse produktene.

Reparerende produkter

Når huden har blitt eksponert for sol, vind, kulde og forurensing, trenger den  reparerende ingredienser. Reparerende produkter virker gjenoppbyggende, reparerende, fuktighetsgivende og pleiende. Kremene inneholder både vitaminer og antioksidanter som virker beroligende og forebyggende på huden. Disse produktene er meget gunstig å bruke over sommerhalvåret på grunn av deres evne til å pleie, roe og reparere huden. Det er nå vi gjerne bør bytte våre favoritt produkter som inneholder A-Vitamin og fruktsyrer mot reparerende, pleiende og beroligende produkter. (Dette på grunn av at A-Vitamin og fruktsyrer kan gi solskader og pigmentering når huden blir eksponert for sol og stråling)

Annes Hudpleie & Spa har flere varianter både i krem/serum. Flotte produkter fra Dr. Babor og Elixir Cosmeceuticals.

Kom gjerne innom til oss så skal vi hjelpe deg slik at du får riktige produkter til din hud. Vi forstår at det kan være vanskelig å finne de riktige kremene i en jungel av produkter. Hos oss møter du kun personale som er utdannet hudterapeuter og har god erfaring fra hudpleiebransjen.