0

Handlekurv

Hudpleie

Vi elsker Niactil!

Kremen Niactil 4% er en multi gel serum/krem som har flere funksjoner på huden, og er uten tvil best selgeren både hos oss på Annes Hudpleie & Spa og generelt hos Elixir Cosmeceuticals.

Hva gjør Niactil 4%?

Niactil passer til alle hudtyper og hudtilstander, til og med de mest fete og sensitive. Det er svært sjeldent at en hud ikke har fått hudforbedring av denne gelen. Niactil 4% motvirker fine linjer, pigmentering, acne, ujevn hudtone, rødhet, tørrhet også gunstig mot Rosacea. Niactil 4% kan brukes alene på huden hvis man er fet/kombinert på huden, men de fleste trenger gjerne en krem over, for å få nok fukt og pleie – gjerne en krem med SPF over. (På grunn av gelen innholder 0,5% salisylsyre som er virkestoff som er gunstig mot acne, porer, talg og fet hud – Salisylsyre kan gjøre huden litt sensitiv ovenfor solen, vi anbefaler uansett å bruke SPF ihvertfall på sommerhalvåret, helst året rundt for å opprettholde ung og frisk hud.) Niactil 4% inneholder heller ikke parfyme.

Hvordan brukes Niactil 4%?

Niactil 4% kan brukes både morgen og kveld, både som serum eller krem, alt etter hudtype, hudtilstand og ditt behov. (Anne bruker denne som serum på dagen, og på kvelden bruker hun Elixir Cosmeceuticals Peel Pads 20% først, så Niactil 4% som krem)

Hvilke virkestoff har Niactil 4%?

Som allerede nevnt inneholder Niactil 4% Salisylsyre som er gunstig mot porer, talg, acne, fet hud og virker lett peelende. Et annen virkestoff er Niacinamide, konsentrert niacinamide både tilfører, og hjelper huden å holde på fuktighet. En annen viktig ingrediens er Glycerol som binder fuktigheten i huden. 

Hos oss får du Niactil 4% i 100 ml, og koster 940,-

 

Kom gjerne innom oss på Engen 4 i Bergen sentrum hvis du har noen spørsmål, eller ring 55 23 14 05.